19/10/2011
Φωτορεπορτάζ: Μάριος Γκούβας
www.musiccorner.gr

Μια …large εμφάνιση μας επεφύλαξε η Στέλλα Πιλάτη, σε ένα μικρό καφέ! Το Small Cafe στον Πειραιά, είναι κυριολεκτικά small, άρα ιδανικό για unplugged εμφανίσεις καλλιτεχνών, με κέφι και καλή παρέα. Και με οδηγό τα πανέμορφα μάτια της Στέλλας, το γλυκό της χαμόγελο και τη μελωδική φωνή της, η διασκέδαση ήταν εγγυημένη.

Κάτι τέτοιο ζήσαμε στις 17 Οκτώβρη, όταν η Στέλλα μας κάλεσε στο live που «έστησε» στο Small Cafe με τους συνεργάτες της Γιάννη Κωνσταντινίδη στις κιθάρες και Ρόλη Γιαμοπούλου στα κρουστά. Τον ήχο φρόντιζε ο Γιώργος Ζορμπάς. Ο χώρος του cafe, απλά “παραμυθένιος”! Ή μάλλον …κυριολεκτικά παραμυθένιος! Οι τοίχοι του ζωγραφισμένοι με φιγούρες λουλουδιών με ανθρώπινα χαρακτηριστικά, βγαλμένα από τα παραμύθια του Disney. Στο διάδρομο που οδηγούσε στο χώρο του event, βιτρίνες με φιγούρες από τα παραμύθια και ιστορίες που μεγάλωσαν και μεγαλώνουν εκατομμύρια παιδιά στον κόσμο. Η πεντάμορφη και το τέρας, ο Πήτερ Παν, ο Μίκυ Μάους, ο Ντόναλντ Ντακ, ο Γκούφυ. Εμπνευσμένη όλη η διακόσμηση από τη Disneyland, όπως μας είπαν. Ούτε σε …παιδότοπο δεν έχουμε δει τόσο όμορφο χώρο!

Η Στέλλα Πιλάτη με τον Γιάννη Κωνσταντινίδη και τη Ρόλη Γιαμοπούλου, ποζάρουν στο φακό του Music Corner!

Η Στέλλα, ο Γιάννης και η Ρόλη πήραν τις θέσεις τους και ξεκίνησε το live με το “Break Me”. Στη συνέχεια η Στέλλα ερμήνευσε το πιο γνωστό, ραδιοφωνικά, κομμάτι της «Δε με νοιάζει πια» και συνέχισε με τη «Σταχτοπούτα» και το “All I Need is Everything”. Κάπου εκεί ξεκίνησε το …σόου! Και εξηγούμαστε αμέσως.

Η Ρόλη, μοίρασε τα κρουστά που της …περίσσευαν – δύο κουδούνες, ένα ντέφι, μία καμπάσα και ένα σέηκερ – στο κοινό με την «εντολή» να ακολουθούν το ρυθμό. Το “Folow Rivers” ήταν το πρώτο τραγούδι με τη συμμετοχή του κοινού, ενώ το “New Soul” το τραγούδησε όλο το μαγαζί παρέα.

Η Στέλλα και οι συνεργάτες της συνέχισαν με γνωστά τραγούδια, δικά της και άλλων καλλιτεχνών, ακόμα και με δικές της ερμηνευτικές εκδοχές του “Smile” ή του “I Kissed A Girl”. Από τα 22 κομμάτια που ακούσαμε, μόνο τα 7 είναι δημιουργίες της Στέλλας και μάλιστα τα 5 από αυτά δεν έχουν δισκογραφηθεί ακόμα. Από τα νέα της τραγούδια ξεχωρίσαμε το “Quicksand”, το “One Kiss” και το «Πώς θα με βρεις». Το κομμάτι είναι ένα πολύ καλό ντουέτο που τραγουδάει η Στέλλα με τον Βαγγέλη Μαρκαντώνη. Τις επόμενες ημέρες το «Πώς θα με βρεις» θα κυκλοφορήσει ως το πρώτο single του δεύτερου άλμπουμ της.

Παρά την κυκλοφορία του τραγουδιού άμεσα, η Στέλλα δεν είναι έτοιμη ακόμα να κυκλοφορήσει και το δεύτερο cd της, παρά το γεγονός ότι τα τραγούδια είναι έτοιμα. Θέλει ακόμα να τα «ψάξει» και να κάνει αλλαγές, όπως μας είπε. Όπως κάθε καλλιτέχνης, άλλωστε, θέλει να προσθέσει τις τελευταίες πινελιές σε κάθε τραγούδι της, πριν αποφασίσει την κυκλοφορία του άλμπουμ.

Εξαιρετική η Στέλλα στις ψηλές νότες που φτάνει με μεγάλη άνεση και ερμηνεύει υπέροχα, θυμίζοντας μεγάλες φωνές. Πολύ καλοί και οι συνεργάτες της, Γιάννης Κωνσταντινίδης και Ρόλη Γιαμοπούλου. Η βραδιά άξιζε και τη χαρήκαμε με το παραπάνω όσοι ήμασταν εκεί…

Αποκλειστικές φωτογραφίες του MusicCorner από το event


***Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση υλικού γραπτού ή φωτογραφιών, χωρίς την άδεια του Music Corner…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here