Πλήθος εκλεκτού κόσμου παρευρέθηκε χθες στο Public Café στο Σύνταγμα, για την παρουσίαση του δίσκου του Δημήτρη Παπαδημητρίου και του Χρήστου Παναγιωτόπουλου, Λωτοφάγοι.

lotofagoi_official_2014_11_001_papadimitriou_panagiotopoulos

Διάσημα πρόσωπα του καλλιτεχνικού στερεώματος τίμησαν με την παρουσία τους και συνεχάρησαν τους συντελεστές του δίσκου. Ανάμεσά τους η Μαρία Χούκλη, η Λίζα Δουκακάρου, η Μαρία Σαράφογλου, ο Πάνος Σόμπολος, ο Γιώργος Πρετεντέρης, ο Παύλος Τσίμας, ο Μανώλης Καψής, η Πέμυ Ζούνη, ο Μανώλης Αναγνωστάκης, η Εύα Αντωνοπούλου, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, η Γωγώ Μπρέμπου, η Εύη Φραγκάκη, ο  Μάνος Ελευθερίου, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, ο Γιάννης Ψυχοπαίδης, ο οποίος φιλοτέχνησε και το εξώφυλλο του cd και πολλοί άλλοι.

lotofagoi_official_2014_11_002_arvanitaki

Το κλίμα ήταν άκρως ζεστό με το Δημήτρη Παπαδημητρίου και το Χρήστο Παναγιωτόπουλο να μιλούν για την καλλιτεχνική τους συνύπαρξη στους Λωτοφάγους. Στη συνέχεια το λόγο πήρε η Ελευθερία Αρβανιτάκη, η οποία μίλησε για τη συμμετοχή της στο album. Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου συνόδευσε στο πιάνο τη Φωτεινή Δάρρα, το Γιώργο Μαργαρίτη και το Βασίλη Παπακωνσταντίνου οι οποίοι ερμήνευσαν τραγούδια του CD. Το συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καμπουράκης.

lotofagoi_official_2014_11_003_margaritis

Στο CD συμμετέχουν: Πάνος Κατσιμίχας, Γιώργος Μαργαρίτης, Ελένη Βιτάλη, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Φωτεινή Δάρρα, Σταμάτης Κραουνάκης, Ελευθερία Αρβανιτάκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here