26/10/2011
www.musiccorner.gr

Το βράδυ της Παρασκευής 21 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της πολυσυζητημένης μουσικής παράστασης «Ταμείο αλλεργίας» στη μουσική σκηνή Ακτή στην οδό Πειραιώς.

Η Ακτή στην οδό Πειραιώς φέτος συμπληρώνει 5 χρόνια θριαμβευτικής διαδρομής, και με αυτήν την αφορμή, η παράσταση ξεκινάει με ένα video/αναδρομή σε χαρακτηριστικές στιγμές των καλλιτεχνών που πρωταγωνίστησαν, δημιουργώντας κάθε σεζόν ένα πρόγραμμα / πρόταση που το κοινό ‘αγκαλιάζει’ με ιδιαίτερη θέρμη.

Η φετινή ‘διαδρομή’ έχει οδοιπόρους  τους Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Σάκη Μπουλά, Μίλτο Πασχαλίδη, Γιάννη Κούτρα, Δημήτρη Σταρόβα και Γιάννη Ζουγανέλη, 6 σπουδαίους καλλιτέχνες που στην επίσημη πρώτη τους εντυπωσίασαν και εισέπραξαν θερμό χειροκρότημα.

Μια μοναδική βραδιά έζησαν όσοι παρακολούθησαν την πρεμιέρα. Η μουσική παράσταση που παρουσιάζεται φέτος δίνει την ευκαιρία στο κοινό να βιώσει επί 4 συνεχόμενες ώρες ένα απολαυστικό μουσικό ταξίδι! Να ακούσει αγαπημένα τραγούδια από μεγάλες φωνές, να τραγουδήσει, να χορέψει, να γελάσει, να γνέψει συγκαταβατικά, να προβληματιστεί, να συγκινηθεί, να αναπολήσει, να ονειρευτεί και στο τέλος της βραδιάς να φύγει με ένα χαμόγελο. Μια παράσταση που συνδυάζει αρμονικά τη δύναμη της μουσικής, των τραγουδιών και των ερμηνειών με την ποιότητα του χιούμορ, της φαντασίας, της σάτιρας.

Το ραντεβού με το Ταμείο Αλλεργίας ανανεώνεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Μια παράσταση που δεν πρέπει να χάσει κανείς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here