Νέο άλμπουμ με τον τίτλο «Ο Πρώτος Ήλιος», 12 τραγούδια αφιέρωμα στο Σταύρο Κουγιουμτζή από την ερμηνεύτρια Σοφία Μάνου.

Ο νέος αυτός δίσκος, είναι μια συνεργασία του Ιδρύματος Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και της Heaven Music και παρουσιάστηκε την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019, στο κεντρικό κατάστημα ΙΑΝΟΣ στην Αθήνα.

Παρόντες ήταν ο γεν. διευθυντής του ιδρύματος Αρχιμ. Ειρηναίος Νάκος, ο διευθυντής της δισκογραφικής εταιρείας Heaven Music κ. Σπύρος Σταμούλης, η μαέστρος κα Νίνα Πατρικίδου, ο διευθυντής της Ορχήστρας «ΚΑΝΩΝ» κ. Γεώργιος Δεμελής, ο παραγωγός του δίσκου κ. Νίκος Μακράκης και βεβαίως η εμηνεύτρια του δίσκου κα Σοφία Μάνου.

Ο γεν. διευθυντής του ιδρύματος Αρχιμ. Ειρηναίος Νάκος, τόνισε ότι η εκκλησία παράγει πολιτισμό αυτούς τους καιρούς που όλα φθίνουν.

Η ερμηνεύτρια του δίσκου κα Σοφία Μάνου, ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλλαν και βοήθησαν για αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ψηφιακό αυτό album συμμετέχουν 250 παιδιά.

Η Παιδική Νεανική Συμφωνική Ορχήστρας «ΝΙΝΑ ΠΑΤΡΙΚΙΔΟΥ», η Ορχήστρα «ΚΑΝΩΝ» σε συνεργασία με την Παιδική Χορωδία του Κέντρου Εκκλησιαστικής Διακονίας Οινοφύτων, τη Νεανική χορωδία ΕΠΤΑΧΟΡΔΗ ΛΥΡΑ Αγίου Ευθυμίου Κερατσινίου υπό τη διεύθυνση της κας Χρυσούλας Τσιμούρη, την Παιδική και Νεανική χορωδία του Δήμου Διονύσου, την Νεανική Χορωδία “Chœur di cœur” (Η χορωδία της καρδιάς) υπό τη διεύθυνση του κ. Ηλία Λιαμή.
Σολίστ του Δίσκου είναι ο κ. Παναγιώτης Στεργίου.

Την μεταγραφή των τραγουδιών για τη Συμφωνική Ορχήστρα, τη Λαϊκή Ορχήστρα, την Χορωδία, πραγματοποίησε η Πιανίστα Μαρία Κοτζάστρατη.

Το νέο album «Ο πρώτος ήλιος» κυκλοφορεί σε usb stick από την Heaven Music σε όλα τα δισκοπωλεία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here