Μπορεί η επανάσταση να περιμένει;
Σε 12 χρόνια από σήμερα η Ελλάδα έχει δικτατορία.
Η ανεργία αγγίζει το 60% ενώ ο πληθυσμός της χώρας έχει μειωθεί στα 7.000.000, καθώς περίπου 3.000.000 νέοι έχουν μεταναστεύσει. Οι ηλικιωμένοι έχουν εξοικειωθεί με την χρήση των socialmedia, καθώς το νέο καθεστώς στέλνει δωρεάν καθηγητές τεχνολογίας στα σπίτια όλης της χώρας. Έτσι κάποιοι λένε «δικτατορία ναι, αλλά με το νέο καθεστώς έχουμε παντού τσάμπα ίντερνετ!»

Κάπως έτσι η επιθυμία για ανατροπή της δικτατορίας γίνεται όλο και μικρότερη μιας και όλοι δείχνουν ευχαριστημένοι. ‘Όλοι εκτός από μια μικρή ομάδα που έχει βαλθεί να αφυπνίσει τους πάντες με τους πιο απίθανους τρόπους.

epanastasi_se_anamoni_theater_2018_10_001

Μια κοινωνική πρωτοβουλία γίνεται θεατρική Πράξη!
Η παράσταση «Eπανάσταση σε Αναμονή»είναι συνέχεια της δράσης«Καφές σε Αναμονή». Η ομάδα ξεκίνησε πριν από 3 χρόνια και συνεχίζει ως σήμερα να ενισχύει τη θετική πλευρά της ζωής, της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης.

Η παράσταση «Επανάσταση σε Αναμονή» παίζει στα όρια κωμωδίας και μανιφέστου, δίνοντας στον θεατή προεκτάσεις της πολιτικής και κοινωνικής κατάστασης της χώρας που μόνο σαν φάρσα θα θέλαμε να δούμε!

Μπες κι εσύ «Σε Αναμονή»
Η πρωτοβουλία «Σε Αναμονή» ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2015 με στόχο να στηρίξει τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες που χτυπήθηκαν περισσότερο από την οικονομική κρίση.
Το πρώτο βίντεο «Καφές σε Αναμονή»έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αποτέλεσμα να συμμετάσχουν1200 επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα με περισσότερα από 500.000 προπληρωμένα από συμπολίτες μας προϊόντα πρώτης ανάγκης που ήταν στη διάθεση αστέγων , απόρων κι ανέργων.

Σήμερα 33 οργανωμένες εθελοντικές ομάδες της «Αναμονής», ενισχύουν με το έργο τους την πρωτοβουλία αυτή σε όλη την Ελλάδα, ώστε κάθε γειτονιά της χώρας να είναι «Σε Αναμονή» και φιλική προς τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Η παράσταση “Επανάσταση σε αναμονή” ανεβαίνει για 2η χρονιά τον Οκτώβριο στο θέατρο Αλκμήνη

Info παράστασης :
Σενάριο – Σκηνοθεσία: Δημήτρης Πανέλης
Βοηθός σκηνοθέτη: Νίκος Παρασκευόπουλος
Ερμηνεύουν: Έλενα Δελακούρα, Δημήτρης Πανέλης
Guest star: Μίμης Καπέρδος
Φωτογραφίες/trailer: Νίκος Παρασκευόπουλος
Μοντάζ: Ηλίας Νάκας
Παραγωγή: ΕΝ.ΕΛ.Π.Α
Επικοινωνία: Άντζυ Νομικού

Είδος: Κοινωνικοπολιτική κωμωδία / Μανιφέστο

Πρεμιέρα: Πέμπτη 25 Οκτωβρίου & για κάθε Πέμπτη μέχρι τις 27 Δεκεμβρίου στις 21:30
Διάρκεια έργου: 75 λεπτά (χωρίς διάλειμμα)

Θέατρο Αλκμήνη

Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος 12 € |προπώληση μέσω viva 10€, εισιτήρια “σε αναμονή” για ανέργους με την επίδειξη κάρτας ανεργίας και απαραίτητη κράτηση θέσης.

Για όλες τις παραστάσεις θα τεθούν εισιτήρια “Σε Αναμονή” για ανέργους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here