Έπειτα από μια χειμερινή σεζόν με αλλεπάλληλα sold-out σε Αθήνα και περιφέρεια, οι Στρατάκηδες φέρνουν το καλοκαίρι στην πόλη και το Σάββατο 6 Μαΐου, στις 22.30, έρχονται στο Club του Σταυρού του Νότου για μια απογειωτική, γεμάτη ρυθμό βραδιά με αέρα Κρήτης –από αυτές που μόνο εκείνοι ξέρουν να δημιουργούν.

Πατώντας με σεβασμό στην παράδοση, τα αδέρφια από την Κρήτη συνεχίζουν το ταξίδι τους μέσα στον χρόνο, καταθέτοντας τις δικές τους μουσικές συνθέσεις με ψυχή και αλήθεια. Έτσι, μας ετοιμάζουν και πάλι μια επί σκηνής μυσταγωγία, όπου η φαντασία, το πάθος και τα συναισθήματά τους χορεύουν και γίνονται ένα με τους θεατές.

Από τους πλέον ταλαντούχους εκπροσώπους της Κρήτης και εμποτισμένοι με αγάπη για τη μουσική του τόπου τους, οι Στρατάκηδες μεταφέρουν όπου εμφανίζονται τη μαγεία, τη δύναμη και τον ρυθμό της τέχνης τους, σε μια διάδραση με το κοινό που κάνει κάθε τους εμφάνιση μια ανεπανάληπτη εμπειρία.

Με το ασύγκριτο μουσικό τους ένστικτο και περνώντας σαν αέρηδες από τα μονοπάτια της κρητικής παράδοσης, τα αδέρφια από την Κρήτη υπόσχονται να μας ξεναγήσουν στα δικά τους ξέφωτα, στους δικούς τους μοναδικούς δρόμους. Το γλέντι συνεχίζεται, λοιπόν, το Σάββατο 6 Μαΐου στο πιο παρεΐστικο στέκι της πόλης, στον Σταυρό του Νότου.

Συντελεστές
Αλέκος Χατζάκης: Κοντραμπάσο
Γιώργος Σαλούστρος: Πνευστά & Ασκομαντούρα
Γιάννης Κοζυράκης: Κιθάρα
Πάνος Γεωργακόπουλος: Τύμπανα
Χρήστος Ψαρομήλιγκος: Βιολί
Μάνος Στρατάκης: Νταούλι
Νίκος Στρατάκης: Λαούτο, Τραγούδι

Επιμέλεια ήχου: Μάνος Τσιριγωτάκης
Υπεύθυνος ήχου: Γιάννης Μπράτσης
Σχεδιασμός αφίσας: Γιάννης Ορφανουδάκης
Οργάνωση παραγωγής: Northern Pinwheel – Voreios Anemomilos Productions

Σάββατο, 6 Μαΐου
Ώρα Έναρξης: 22:30
Ώρα Προσέλευσης: 22:00

Σταυρός του Νότου Club
Φραντζή και Θαρύπου 35, Νέος Κόσμος
Τηλ. κρατήσεων: 210 9226975

Γενική είσοδος: 12 €

Προπώληση: viva.gr

*Πώληση εισιτηρίων θέασης την ίδια μέρα στο ταμείο του καταστήματος.
*Για κράτηση θέσης καθημένου σε τραπέζι επικοινωνείτε στο τηλ. 210 9226975.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here