Στις 23 Ιουνίου του 2016 κυκλοφόρησε ο δεύτερος stringdemoνικός δίσκος. Φέρει τον τίτλο “Fear of the Bach” («Ο φόβος του Μπαχ») και περιέχει εκρηκτικούς συνδυασμούς της Heavy Metal, της Παραδοσιακής και της Κλασικής μουσικής! Όταν τον εντοπίσετε, να γνωρίζετε ότι περιλαμβάνει: επιθετικά Ικαριώτικα Δοξάρια, Iron Maiden και Βασίλισσα με… «εγχορδικό» αέρα, έναν Bach… ροκ, ολοκαίνουργια δικά τους κομμάτια, θεατράλε διάθεση και… όλα τα υπόλοιπα θα τα ανακαλύψετε πατώντας το “PLAY”! Πάντα με την προσωπική τους αισθητική και σφραγίδα, ο δίσκος «Ο φόβος του Μπαχ» κλείνει μέσα του ένα χορταστικό Συμφωνικό Πανηγύρι!

Η περιπέτειά τους στον κόσμο έχει ξεκινήσει από την Αθήνα. Με μοναδικό τρόπο συμφιλιώνουν την κλασική μουσική με το Heavy Metal και την παραδοσιακή / λαϊκή με το Ροκ… και όπου φτάνει η μουσική με ρυθμό, τρέλα, κρουστά τύμπανα και Έγχορδα! Και το αποτέλεσμα είναι μαγικό. Το βιολοντσέλο του Κωνσταντίνου, το βιολί της Λυδίας, οι συνθέσεις των Iron Maiden, των Queen, του Βιβάλντι, οι δικές τους, ο ηλεκτρισμός σε αντίθεση με την κλασική παιδεία των δύο αδελφών, και οι επιρροές από Χριστιανικούς και Βυζαντινούς ύμνους μαγεύουν κάθε ακροατή και η ατμόσφαιρα γίνεται τουλάχιστον διονυσιακή όταν τα δάχτυλα τους ακουμπήσουν τα δοξάρια. Και οι δύο πήραν τα διπλώματα τους με άριστα παμψηφεί και Α΄ Βραβείο, έχουν εμφανιστεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης, στο Ηρώδειο και σε πολλά άλλα μέρη σε Ελλάδα και εξωτερικό. Στην μέχρι τώρα πορεία τους ως σχήμα, που ξεκίνησε μόλις το 2014, έχουν καταφέρει να σταθούν πανάξια δίπλα στα κορυφαία ξένα σχήματα του είδους και έχουν αποκτήσει κιόλας το δικό τους φανατικό κοινό.

O Κωνσταντίνος και η Λυδία Μπουντούνη, το «δαιμονικό» ντουέτο εγχόρδων είναι δύο νέοι μουσικοί που με απίστευτο συγχρονισμό μεταξύ τους, με φαντασία στις διασκευές και μείξεις ετερόκλητων τραγουδιών, και βέβαια με δικές τους συνθέσεις που χαρακτηρίζονται από τη διακριτή τους ταυτότητα και το προσωπικό τους στίγμα, θα μας ταξιδέψουν από το ροκ μέχρι την κλασική, με ευρηματικότητα και έντονη επικοινωνία.

string_demons_2016_07

Καλοκαιρινές Εμφανίσεις:

2/7 ΣΗΤΕΙΑ
5/7 ΗΡΑΚΛΕΙΟ
11/7 ΠΥΡΓΟΣ
13/7 ΧΑΛΑΝΔΡΙ
18/7 ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ ΕΡΤ
20/7 ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ
6/8 ΚΟΜΟΤΗΝΗ
12/8 ΜΑΝΗ
18/8 ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here