Δύο δυναμίτες μαζί στην Αρχιτεκτονική! Δύο γερά ονόματα του χώρου του Swing – Blues – Jazz ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα live που δεν πρέπει να χάσετε!

25 Απριλίου 2015

Οι πρώτοι διδάξαντες Swing Shoes (2006), η πλέον καθιερωμένη μπάντα στο χώρο, πάντα ανήσυχοι, πολυσυλλεκτικοί και κεφάτοι, έχοντας ως αφετηρία τα φρενήρη gypsy σόλο, και τις δαιδαλώδεις διαδρομές ανάμεσα σε διαφορετικές μουσικές παραδόσεις, συνάντησαν τη μοναδική Sugahspank! κατευθείαν από το Χάρλεμ του Πειραιά και ο γάμος τους έφερε εκτός από τα πιο περιζήτητα live της αθηναϊκής νύχτας, και την πρόσφατα κυκλοφορήσασα δισκάρα τους “A holy show”, με παλιότερες συνθέσεις αλλά και πολλές δικές τους!

sugahspank_afisa_2015_04_001

Οι κάπως νεότεροι JazzMatazz, στήνουν πάντα ένα εκρηκτικό swing-jazz πανηγύρι στις εμφανίσεις τους, τα όργανα παίρνουν φωτιά, ενώ κλισέ και σοβαροφάνειες δε χωράνε εδώ. Με όπλα τα ελληνικά τους στιχάκια, κάνουν φύλλο και φτερό την σύγχρονη κοινωνική πραγματικότητα! Την σατυρίζουν, την τραγουδάνε, την χορεύουν. Ο πρώτος δίσκος τους “Κρίσοι και Πείναπ Γκερλς”, κυκλοφόρησε πρόσφατα, και… ναι! Ξεχειλίζει από γκρούβα και εξυπνάδες!

Την προηγούμενη γνωριμία των δύο μπαντών, σφράγισε η προσφατη αντικατάσταση του Αρχηγού (Άδωνι Γουλιέλμου – The Swing Shoes), από τον Παυλέα (JazzMatazz), στην μπάντα των Swing Shoes, όσο ο τελευταίος ήταν τραυματίας (στο δεξί το χέρι που κρατά την πένα).

Στην επερχόμενη συνάντηση τους σκοπεύουν να παρουσιάσουν, εκτός από το υλικό που έχουν στα δισκάκια τους, γνωστές και αγαπημένες τζαζομπλουζοσουινγκ επιτυχίες, με το παρεΐστικο κλίμα που διαμορφώθηκε ανάμεσα στις δυο μπάντες να υπόσχεται μια αξέχαστη βραδιά! Σπεύσατε!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here