Τo “Classic Rock”, το project που ένωσε τη ροκ με τον συμφωνικό ήχο, μετά από τρεις συνεχόμενες sold out χρονιές, επιστρέφει και αφιερώνεται στην ελληνική rock σκηνή που θα ακουστεί για πρώτη φορά στο Ηρώδειο στη συμφωνική της διάσταση. Οι αυθεντικές ροκ φωνές των Πυξ Λαξ, Διονύση Τσακνή, Βαγγέλη Γερμανού, με την δύναμη της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, θα ερμηνεύσουν τις μεγάλες τους επιτυχίες έτσι όπως δεν τις ξανακούσατε ποτέ.

Γιατί και το αγαπημένο ελληνικό rock μπορεί να είναι συμφωνικό, κλασικό και αθάνατο.

Στο Classic Rock 4” βιολιά, κοντραμπάσα, τύμπανα, τρομπέτες, κόρνα, 45 κλασικά όργανα αναμιγνύονται με τον ηλεκτρικό ήχο και δυναμιτίζουν την φαντασία και τις αισθήσεις μας.

Η ορχήστρα εκτελεί δυναμικά τραγούδια των Socrates, Τρύπες, Σιδηρόπουλου, Παπακωνσταντίνου κ.ά. και τους δίνει μια νέα διάσταση. Και ακόμα συμπράττει ζωντανά στην σκηνή του Ηρωδείου με τους ΠυΞ ΛαΞ, Τσακνή, Γερμανό για τις δικές τους αλησμόνητες επιτυχίες.

Τραγούδια όπως τα «Μοναξιά μου Όλα», «Πούλα με», «Γυρίζω τις Πλάτες μου στο Μέλλον», «Φτιάξε Καρδιά μου το δικό σου Παραμύθι», «Ο Κηπουρός», «Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα», «Ο γιος του Ανέμου», «Ανεμολόγιο», “Starvation“, «Rock ‘n’ Roll στο κρεββάτι», «Ταξιδιάρα Ψυχή», θα ακουστούν σε μια original συμφωνική εκδοχή.

Το μοναδικό καλλιτεχνικό γεγονός του καλοκαιριού σας περιμένει γεμάτο μαγεία και ανεπανάληπτο ήχο στο Ηρώδειο. Μια μοναδική βραδιά, μια μοναδική ευκαιρία για να ακούσετε τις αυθεντικές φωνές, τους αγαπημένους ερμηνευτές σε κλασικές rock επιτυχίες με κρυστάλλινο κλασικό ήχο.

 

Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020
Ώρα: 21:00

ΗΡΩΔΕΙΟ

Τιμές εισιτηρίων
ΚΑΤΩ ΔΙΑΖΩΜΑ: VIP 73 €, Α΄ ΖΩΝΗ 63 €, Β΄ ΖΩΝΗ 53 €, Γ΄ ΖΩΝΗ 43 €
ΑΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑ: Δ΄ ΖΩΝΗ 37 €, Ε΄ ΖΩΝΗ 32 €, ΣΤ΄ ΖΩΝΗ 27 €, ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ / ΑΝΕΡΓΩΝ 25 € ΣΤΗ ΣΤ΄ ΖΩΝΗ ΣΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ
*Όλες οι θέσεις του Άνω Διαζώματος είναι αριθμημένες

Πληροφορίες: τηλ. 210 7298930

Προπώληση: ticketservices.gr, τηλ. 210 7234567, στα εκδοτήρια της Ticket Services ή του Ελληνικού Φεστιβάλ (Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσματζόγλου, Αθήνα), καταστήματα Public και στα ταμεία του Ηρωδείου

***ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here