Εκείνο που δε θα μπει ποτέ στο χαρτί και στα δελτία τύπου είναι αυτό που τελικά μένει και έχει σημασία. Είναι οι προθέσεις. Είναι η παρέα. Είναι η αγάπη. Είναι ένα live που για κάποιον λόγο θα θυμάσαι για καιρό.

Και οι 2 “πρεμιέρες” του Στάθη Δρογώση στο club του Σταυρού του Νότου είναι από αυτά που θα θυμόμαστε για καιρό. Και απ’ όλους τους λόγους που αναφέραμε παραπάνω, ας κρατήσουμε την παρέα. Την παρέα που φτιάχνουν οι εξαιρετικοί μουσικοί που παίζουν φέτος με τον Στάθη. Η παρέα που έφτιαξαν οι καλεσμένοι του, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Κωστής Μαραβέγιας, ο Μανώλης Φάμελλος και η Ανδριάνα Μπάμπαλη που ήταν εκεί στις 2 πρώτες πρεμιέρες. Αλλά και η παρέα που φτιάχτηκε εκείνη την στιγμή από τους φίλους καλλιτέχνες που βρέθηκαν σε αυτά τα δύο live. Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Κώστας Λειβαδάς, ο Θέμης Καραμουρατίδης, ο Οδυσσέας Τσάκαλος, η Βαλάντω Τρύφωνος, ανέβηκαν στην σκηνή και μας χάρισαν στιγμές που θα θυμόμαστε.

drogwsis_2017_12_002

Και αισίως “Πρεμιέρα τρίτη” την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου με καινούριο πρόγραμμα, ειδικά φτιαγμένο για μια ακόμα πρεμιέρα και με καλεσμένους του Στάθη Δρογώση αυτήν τη φορά τον Στάθη Δράκο, την Katerine Duska και τη Μαριέττα Φαφούτη.

Και αμέσως μετά “Πρεμιέρα τέταρτη”, την Τρίτη 2 Ιανουαρίου με καλεσμένους τον Φίλιππο Πλιάτσικα, τις Fonές, τον Ηλία Βαμβακούση και τον Βαγγέλη Μαρκαντώνη, χωρίς να αποκλείονται βέβαια και οι εκπλήξεις. Αλλά οι εκπλήξεις δεν ανακοινώνονται. Συμβαίνουν…!

Και βέβαια πάντα “η αγάπη στο τέλος, νικά”!

Δείτε περισσότερα για τις εμφανίσεις του Στάθη Δρογώση, στο σχετικό δελτίο τύπου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here