24/3/2011
www.musiccorner.gr

Τα Υπόγεια Ρεύματα επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη και παρουσιάζουν μια συναυλία με ηλεκτρικό ελληνόφωνο ροκ από την δισκογραφία τους και από διασκευές που θα μείνει αξέχαστο τόσο στο κοινό τους όσο και στους ίδιους τους συντελεστές.

Με αφορμή την δισκογραφική δουλειά με τον Θάνο Μικρούτσικο «Τους έχω βαρεθεί» που κυκλοφόρησε πέρυσι, παρουσιάζουν επίσης και διασκευασμένα τραγούδια με πολιτικό-κοινωνικό περιεχόμενο, από το ευρύ ρεπερτόριο του Θάνου Μικρούτσικου, πάνω στους στίχους μεγάλων ποιητών (Β. Μαγιακόφσκι, Ν. Χιχμέτ, Μπ. Μπρεχτ, Γ. Ρίτσος, Α. Αλκαίος, Μ. Ελευθερίου, Μ. Αναγνωστάκης, Φρ. Βιγιόν, Κ. Τριπολίτης, Ν. Καββαδίας, Β. Μπίρμαν κ.ά.).

Τα Υπόγεια Ρεύματα αποτελούνται από τους  Γρηγόρη Κλιούμη (κιθάρα – τραγούδι), Κώστα Παρίση (κιθάρα –τραγούδι), Απόστολο Καλτσά (ηλεκτρικό μπάσο), Τάσο Πέππα (τύμπανα).

Η έντονη συναυλιακή δράση του σχήματος βοήθησε στη ζύμωση των μελών του με αποτέλεσμα την αποκρυστάλλωση του ήχου τους σ’ ένα μείγμα ακραιφνώς ροκ διαθέσεων με λυρικές και εσωστρεφείς εκλάμψεις. Όχημα όπως πάντα η ποιητική στιχουργική τους,  στην οποία ανέκαθεν τα Υπόγεια Ρεύματα  έδιναν ιδιαίτερη βαρύτητα.

Μύλος
Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχή Σφαγεία

Οι πόρτες ανοίγουν στις: 20:30
Ώρα έναρξης: 22.00
Τηλ κρατήσεων: 2310 510081
Τιμή εισιτηρίου: 15€, Φοιτητικο: 10€

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here