H Τάμτα, το πιο λαμπερό πρόσωπο της ελληνικής pop σκηνής, κυκλοφορεί το νέο single της με τίτλο “UNLOVED” και ανοίγει τα φτερά της για να πετάξει εκτός Ελλάδας, κάνοντας την πρώτη διεθνή κυκλοφορία της.

Το τραγούδι που φαίνεται να εντυπωσιάζει από το πρώτο άκουσμά του εκτός από την Ελλάδα και την Κύπρο θα κυκλοφορήσει σε χώρες όπως Ισραήλ, Τουρκία, Ρουμανία, Γεωργία, Αλβανία, Βουλγαρία ενώ γίνονται συζητήσεις με Σκανδιναβικές και άλλες κεντρικές Ευρωπαϊκές χώρες.

tamta_2015_06_001

Το τραγούδι το υπογράφουν ο παγκοσμίου φήμης Rami Yacoub και ο Ελληνικής καταγωγής Alex P. O Rami Yacoub έχει γράψει ιστορικές επιτυχίες όπως το “…Baby One More Time” της Britney Spears, το “It’s My Life” των Bon Jovi και τα πιο πρόσφατα “What makes you beautiful” των One Direction και “Starship” της Nicki Minaj, ενώ ο Alex P έχει υπογράψει διεθνής επιτυχίες όπως το “Live it Up” της Jeniffer Lopez, “I Like How it Feels” των Enrique Iglesias Feat Pitbull και “My Ηeart is Refusing Me” της ερμηνεύτριας του “Euphoria” και νικήτριας της Eurovision, Loreen.

Η φωνή, το διεθνές στυλ και η ιδιαίτερη εικόνα της Tamta φαίνεται πως βρήκαν την αφετηρία σε ένα δρόμο που κανείς δεν ξέρει που μπορεί να φτάσει… Το “Unloved”, μια μουσική πρόταση που δεν έχουμε συνηθίσει, αναμένεται να αποτελέσει την dance επιτυχία του καλοκαιριού.

Μείνετε συντονισμένοι στο ρυθμό αυτής της διαφορετικής μουσικής ιστορίας και η Tamta μαζί με το Rami Yacoub και τον Alex P θα σας φτιάξουν μουσικά αλλά και “οπτικά” το καλοκαίρι που μόλις ξεκινάει.

Credits:
Music/ Lyrics: Rami Yacoub, Alex Papaconstantinou (Alex P.), Viktor Svensson, Albin Nedler, Kristoffer Fogelmark
Production: Alex Papaconstantinou (Alex P.), Victory
Masterinig: Bjorn Engelmann
Executive Producers: Elias Georgiadis, Ioannis Koutsaftakis

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here