15/11/2011
www.musiccorner.gr

Κερδίστε Προσκλήσεις!

Το Music Corner προσφέρει την ευκαιρία σε τρεις τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για την Παρασκευή 18/11  Αν θέλετε να διεκδικήσετε πρόσκληση, στείλτε μας mail στο contest@musiccorner.gr με τίτλο “Χαϊνηδες”

Απαραίτητα θα πρέπει να γράφετε το ονοματεπώνυμό σας ενώ αν θέλετε, μπορείτε να γράψετε και τον αριθμό του κινητού σας, ώστε σε περίπτωση που κερδίσετε να ειδοποιηθείτε και με sms. Σε διαφορετική περίπτωση, οι νικητές θα ειδοποιηθούν μόνο με email.

Οι Χαΐνηδες με ακριβούς προσκεκλημένους το θρυλικό Ψαραντώνη, τους βιρτουόζους μουσικούς Θ. Ρέλλο (σαξόφωνο), Κλ. Αντωνίου (ηλ. κιθάρα) και την πρωτοχορεύτρια -ακροβάτισσα Χρ. Σουγιουλτζή, σμίγουν καιρούς και τόπους στην παράσταση «ΘΕΟΙ και ΔΑΙΜΟΝΕΣ».

Σ’ αυτό το παράξενο ταξίδι περιπλέκονται παραδόσεις, ρυθμοί, ηχοχρώματα, αρχετυπικά σύμβολα, αρχαίοι και σύγχρονοι μύθοι, μυσταγωγία και έκσταση.

Θεοί, μάγοι, γητευτές, ακροβάτες, αντάρτες, φτωχοδιάβολοι, τίγρεις, γεράκια, κουρσάροι και ληστές παρελαύνουν μπροστά σας, αιώνιοι ταξιδιώτες, χωρίς τη φοβικότητα των καιρών κι άκρως επικίνδυνοι γι’ αυτούς που θέλουν να ζουν συνηθισμένα!

Τελευταίες παραστάσεις Παρασκευή 18 και Σάββατο 19 Νοεμβρίου…

Ώρα έναρξης: 22:30
Είσοδος : 15 e με ΜΠΥΡΑ ή ΚΡΑΣΙ στο μπαρ

ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ
ΛΑΜΠΡΟΥ ΚΑΤΣΩΝΗ 189 ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
ΤΗΛ. 210 2610444, 2610438

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here