17/6/2014
www.musiccorner.gr

Το πρώτο ΕΡ της Angelika Dusk είναι γεγονός! Με τίτλο “Telling Stories” έρχεται σε συνέχεια της επιτυχίας που είχε το πρώτο της single “Love On Your Own Terms”. Με 5 τραγούδια εκ των οποίων 2 remix του ομώνυμου “Telling Stories”, ένα φρέσκο και up-beat κομμάτι το οποίο αποτελεί το δεύτερο single της,  η Angelika Dusk μας συστήνεται “On her own terms”!

Η παραγωγή του EP έγινε από τους ταλαντούχους Red TriangleProductions (γνωστοί από τις συνεργασίες τους με τους: One Direction, Olly Murs, Little Mix). Αυτή την περίοδο η Angelika Dusk, συνεργάζεται μαζί τους και μαζί με τον Ross Cullum (γνωστό από τη συνεργασία του με τους Tori Amos, Tears for Fears, Rufus Wainwright, Roxy Music, Enya) για την ηχογράφηση του πρώτου της LP το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει αρχές του 2015.

cd_angelika_dusk_2014

Λίγα λόγια για την Angelika Dusk…
Συνθέτης, στιχουργός και ερμηνεύτρια. Ο κόσμος της έχει ως κεντρικό άξονα τη μουσική. Σπούδασε κλασική μουσική στο Brown University της Αμερικής και αργότερα στο London Centre of Contemporary Music του Λονδίνου όπου ανέπτυξε την ικανότητά της να γράφει up-tempo pop τραγούδια, απαλές, γεμάτες συναίσθημα μπαλάντες αλλά και πιο “σκοτεινά” κομμάτια. Όλα μαζί συνθέτουν περίτεχνα έναν κόσμο γεμάτο συμβολισμούς που απεικονίζει τις προσωπικές της εμπειρίες.  Ζώντας μεταξύ Αθήνας και Λονδίνου, και έχοντας έντονα το ελληνικό στοιχείο της καταγωγής της χαραγμένο στην προσωπικότητά της, η Angelika Dusk επέλεξε μία ελληνική και μία αγγλική ομάδα για τα δύο remix που υπάρχουν στο ΕΡ, επιτυγχάνοντας ένα άκρως ενδιαφέρον και ιδιαίτερο απoτέλεσμα.

Angelika Dusk – Telling Stories
1. Telling Stories
2. Love On Your Own Terms
3. Somewhere In The Distance
4. Telling Stories –Obsession Remix by NTEIBINT
5. Telling Stories – Anakyn Remix

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here