Ο Νεκτάριος “Mr. Bachata” Βασιλείου μέσα από το 4ο album του “EINAI BACHATA” και με αφορμή την γιορτή των ερωτευμένων, μας παρουσιάζει το δεύτερο ραδιοφωνικό Single με τίτλο “Θα Σε Βρω”, μια πολύ όμορφη συνεργασία με την Almenta, σε μουσική του ιδίου και στίχους του Γιώργου Κρητικού, το οποίο συνοδεύεται και από ένα ιδιαίτερα ρομαντικό μουσικό βίντεο!

Το “Θα σε Βρω” που το πρωτοακούσαμε στο Soundtrack της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς “Έλα στην Θέση μου”, κινείται με μαεστρία στους γνωστούς ρυθμούς του bolero και στους στίχους του περιγράφει με τον πιο μελωδικό τρόπο, τη “μάχη” του ερωτά και της αγάπης να βρεθούν σε ισορροπία, για να ζήσουν μια παραμυθένια αλήθεια. Όλες οι παραπάνω μουσικές πινελιές δημιουργούν έναν πανέμορφο καμβά που αναδύει άπλετο ρομαντισμό και πάθος! Στην οπτικοποίηση του τραγουδιού, που την σκηνοθεσία υπογράφει ο Νεκτάριος Βασιλείου, οι δυο ερμηνευτές “μάχονται” και τελικά συναντιούνται για να ζήσουν τον έρωτα τους!

Φέτος στη γιορτή των ερωτευμένων ο “Mr. Bachata” με την Almenta μας χαρίζουν το πιο μελωδικό δώρο, με μια ευχή προς όλους μας να καταφέρουμε να βρούμε το μονοπάτι προς την αληθινή αγάπη και τον έρωτα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here