Οι The Burning Sticks είναι ένα group με μουσικές επιρροές από rock, pop και funk. Τα βασικά του μέλη είναι η Νάνσυ Συμεωνίδου στο τραγούδι, ο Χρήστος Ανδροβιτσανέας στο μπάσο και το τραγούδι και ο Γιώργος Σταυρουλάκης στην κιθάρα.

Η μπάντα που αναδείχθηκε από το X-Factor, διανύει εδώ και λίγα χρόνια τη δική της πορεία στην εγχώρια μουσική σκηνή έχοντας πραγματοποιήσει πολλές live και τηλεοπτικές εμφανίσεις σε διάφορες μουσικές σκηνές και κανάλια Ελλάδας και Κύπρου, αποκτώντας έτσι το δικό της πιστό κοινό. Παράλληλα, οι Burning Sticks συνθέτουν, ενορχηστρώνουν και ηχογραφούν τις δικές τους μουσικές.

paramuthi_cover_2015_03_001

Αυτές τις μέρες ετοιμάζουν τη νέα τους ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά. Το 1ο single που κυκλοφορεί μέσα από αυτήν είναι το «Παραμύθι». Σε αυτό το τραγούδι οι Burning Sticks κινούνται στα γνώριμά τους rock μονοπάτια αλλά για πρώτη φορά εισάγουν περισσότερα ηλεκτρονικά στοιχεία στον ήχο τους, δίνοντας έτσι μια καινούργια διάσταση στο μουσικό τους ύφος.

Η μουσική ανήκει στην Νάνσυ Συμεωνίδου και τον Χρήστο Ανδροβιτσανέα, οι στίχοι φέρουν την υπογραφή της Νάνσυ ενώ η ηχογράφηση έγινε στα Oak street studio productions.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here