The Cadena Project, μια νέα σειρά συναυλιών έρχεται στην καρδιά της Αθήνας!

Το The Cadena project και η αστική μη κερδοσκοπική εταιρία Creatists παρουσιάζουν μια μοναδική μουσική αλυσίδα στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου από τις 17 Ιανουαρίου μέχρι το τέλος Μαρτίου! Δέκα μοναδικές συναυλίες, δέκα διαφορετικοί μουσικοί, δέκα μουσικοί κρίκοι ενώνονται σε μια προσπάθεια προβολής του πλούτου της ελληνικής μουσικής και των νέων μουσικών της χώρας. Έλληνες καλλιτέχνες παρουσιάζουν τα έργα τους και την δεξιοτεχνία τους σε ένα ιδιαίτερο project! Ένα παιχνίδι μουσικής ψυχολογίας! Μια αλυσίδα της οποίας είμαστε όλοι αναπόσπαστα μέρη.
Η κλασσική μουσική παντρεύεται με την έντεχνη, η ροκ με την jazz, η ποίηση με την όπερα, η ρετρό με την μουσική δωματίου.
Μοναδικές συνθέσεις, ιδιαίτερες ενορχηστρώσεις και εκτελέσεις μας υπόσχονται έναν ξεχωριστό μουσικό χειμώνα!
Ένα πολλά υποσχόμενο project κάθε Τετάρτη από τις 17 Ιανουαρίου στην Αγγλικανική Εκκλησία

—————

Οι λάτρεις της κινηματογραφικής μουσικής θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν, από τα μαγικά χέρια του Γιώργου και της Μαρίνας Τσοκάνη μελωδίες από τις σημαντικότερες ταινίες των τελευταίων χρόνων!

Βιολιά, τσέλα και κοντραμπάσα, κλαρινέτα, τρομπόνια και φλάουτα, σμίγουν με ηλεκτρικές κιθάρες, μπάσα και πιάνο σε 10 συνθεσάιζερ για να αποδώσουν διάσημα τραγούδια των μεγαλύτερων ταινιών του διεθνούς κινηματογράφου!

tsokanis_tsokani_2018_02_001

Από τον Godfather στον Dr Zivaggo, τον Ρωμαίο και την Ιουλιέττα στον Indiana Jones και από το Breakfast at Tiffany’s στο Star Wars. Ταινίες που σημάδεψαν το κοινό και που έμειναν ανεξίτηλες στη μνήμη του παρουσιάζονται στην Αγγλικανική Εκκλησία στις 7 Φεβρουαρίου στις 20.30!

Συνοδεύει με την βελούδινη φωνή του ο τενόρος Σταύρος Σαλαμπασόπουλος!

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου
ώρα 20:30

Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου
Φιλελλήνων 27, Σύνταγμα

Για κρατήσεις θέσεων : www.ticketservices.gr,  www.thecadenaproject.com,
στο εκδοτήριο της Ticket Services, Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου) και στα καταστήματα Public.

Γενική είσοδος: 10 ευρώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here