30/5/2014
www.musiccorner.gr

THE MODE, το πάντα εκκεντρικό τριμελές συγκρότημα με διακρίσεις εντός και εκτός Ελλάδας, αυτό το καλοκαίρι έχει άκρως χορευτική διάθεση και μας παρουσιάζει το νέο του single σε δύο γλώσσες (Ελληνικά & Αγγλικά) με τίτλους αντίστοιχα «Σ’ αγαπώ & Betta Chick».

Τη μουσική και την παραγωγή του νέου Pop-Dance τραγουδιού με electro στοιχεία υπογράϕουν οι THE MODE σε συνεργασία με τον Ιταλό παραγωγό και Dj Luca Monticelli, ενώ οι ελληνικοί στίχοι ανήκουν στη γνωστή hit maker στιχουργό Βίκυ Γεροθόδωρου και οι Αγγλικοί στην τραγουδίστρια του συγκροτήματος Fey Kross.

the_mode_2014_05_01

To «Σ’ αγαπώ & Betta Chick» κρύβει εκπλήξεις τόσο στον πικάντικο ερωτικό στίχο του όσο και στο video clip του που ετοιμάζεται πυρετωδώς αυτή την περίοδο υπό τη σκηνοθετική επιτήρηση του Δημήτρη Συλβέστρου. Το Fashion Costume Design στο clip έχει αναλάβει αποκλειστικά η καινοτόμος σχεδιάστρια Marlen Vitorno με την πρωτοποριακή ομάδα του Athens Fashion Club, που ετοιμάζει τα πιο chic και λαμπερά ρούχα σχεδιασμένα ειδικά για τα μέλη του συγκροτήματος με συστήματα νανοτεχνολογίας!

Οι THE MODE πιο ενεργητικοί από ποτέ, ετοιμάζονται να ξεσηκώσουν όχι μόνο το ραδιοϕωνικό κοινό με το νέο summer hit τους, αλλά πολύ περισσότερα πλήθη καθώς διοργανώνουν ένα καλοκαιρινό tour σε πολλές περιοχές της Ελλάδας και του εξωτερικού όπως Θεσσαλονίκη Αθήνα, Κέρκυρα, Σαντορίνη, Μύκονο, Μυτιλήνη, Κεϕαλλονιά, Κρήτη, Αρχαία Ολυμπία αλλά και Ibiza! Οι ημερομηνίες του tour θα ανακοινωθούν πάρα πολύ σύντομα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here