12/2/2013
www.musiccorner.gr

Το εκκεντρικό συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη THE MODE, παρουσιάζει τη συνεργασία έκπληξη με τον γνωστό Ιταλό παραγωγό LUCA MONTICELLI στο single «GENIUS». Ένα dance anthem με elektro και dubstep στοιχεία, σε στίχους της FEY KROSS, τραγουδίστριας των THE MODE.

Το «GENIUS» κυκλοφορεί επίσημα στις 15 Φεβρουαρίου από την Plus Rec / Universal Music σε Ελλάδα και Κύπρο. Επίσης, την ίδια ημερομηνία κυκλοφορεί και στην Ιταλία από τη δισκογραφική Art&Music Recording, στα studio της οποίας ολοκληρώθηκε η παραγωγή του με τον καλύτερο και πιο σύγχρονο εξοπλισμό στην Ευρώπη (A & M Studios).

Ο LUCA MONTICELLI έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της house και dance σκηνής όπως ο MANUEL DE LA MARE (Guerrilla, Wicked Game, B2B), έχει κυκλοφορήσει tracks από γνωστές δισκογραφικές εταιρίες του εξωτερικού (Spinnin Records, Ultra, Kontor κ.α.) και τώρα επιστρέφει μαζί με τους THE MODE στο «GENIUS», ένα δυναμικό Dance Groove hit, με πρωτοποριακή παραγωγή που έχει άρωμα από τη γειτονική μας Ιταλία!!!

Η φωτογράφιση των THE MODE έγινε στο Arte Di Tr3 studio, ενώ την ενδυματολογική επιμέλεια του συγκροτήματος υπογράφει ο γνωστός σχεδιαστής Κωνσταντίνος Μητροβγένης.

Κυκλοφορεί από την Plus Rec / Universal Music

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here