Η Θέλμα Καραγιάννη και ο Δημήτρης Μήλας μας παρουσιάζουν ένα ξεχωριστό ντουέτο που ακούγεται σαν την αύρα του ανέμου που εν μέσω του καυτού καλοκαιριού έρχεται να μας χαιδέψει απαλά και να μας δώσει ανάσες δροσιάς.

Το «Ήπια κρασί του έρωτα» είναι ένα καθαρά αισθηματικό και ερωτικό κομμάτι που μας ταξιδεύει σε μέρη εξωτικά. Την υπέροχη μουσική που πιάνεις τον εαυτό σου να σιγοτραγουδάς, υπογράφει ο Στέλιος Χαλβατζής, ενώ τους ερωτικούς και βιωματικούς στίχους που με την απλότητα τους αλλά με το καθάριο τους νόημα υπογράφει η Σοφία Καποράνη και μας προσκαλούν σε ένα μαγικό αποτέλεσμα!

Πόσοι άραγε έζησαν κάποια στιγμή ένα πλατωνικό έρωτα μέχρι αυτός να ολοκληρωθεί; Φανταζόμαστε πολλοί! Ο Βαγγέλης Καραπέτρος ενορχηστρώνει και μας «ταξιδεύει» εν μέσω καλοκαιριού σε μέρη εξωτικά! Στα δυνατά σημεία του τραγουδιού ξεχωρίζουν το ερ χου που προσδίδει μια διαφορετική παραδοσιακή προσέγγιση, καθώς το κινέζικο όργανο σε συνδυασμό με το λαούτο του Αλέξανδρου Παπανικολάου στήνουν το δικό τους εσωτερικό διάλογο (ντουέτο) ενώ η μουσική ενορχήστρωση με διάφορες εξάρσεις κορυφώνεται μέσα από ένα ξέφρενο καλαματιανό ρυθμό!

Οι φωνές της Θέλμας Καραγιάννη του Δημήτρη Μήλα αν και διαφορετικές στο ύφος και τη δυναμική τους δένουν αρμονικά και μας χαρίζουν ένα πολύ ζεστό και συναισθηματικό ντουέτο. Οι σκέψεις, τα όνειρα και τα βλέμματα δυο ανθρώπων συναντιούνται… θα ζήσουν τελικά την ολοκλήρωση του έρωτα; Θα πιούν από το κρασί του;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here