Ο Γιώργος Θεοφάνους θα βρεθεί αντικριστά με σημαντικούς δημιουργούς στην μαγική σκηνή του θεάτρου Παλλάς ξεκινώντας με τον μοναδικό συνθέτη πιανίστα και ερμηνευτή Στέφανο Κορκολή.

Ενώνοντας γενιές ανθρώπων που μεγάλωσαν και αγάπησαν τα τραγούδια τους, θα τα παρουσιάσουν με τη Σοφία Μανουσάκη, μία από τις σπουδαιότερες και πιο ταλαντούχες ερμηνεύτριες της γενιάς της καθώς και τους αποκλειστικούς συνεργάτες του Γιώργου Θεοφάνους τα τελευταία χρόνια, Άκη Δείξιμο, Όλγα Βενετσιάνου και Νίκο Παπουτσή.

Αυτή είναι πρώτη συνάντηση του Στέφανου Κορκολή με τον Γιώργο Θεοφάνους στην σκηνή, παρότι η γνωριμία και η αλληλοεκτίμησή τους μετράει 35 χρόνια, όσα περίπου βρίσκονται και οι δυο στην ελληνική δισκογραφία.

Αντικριστά οι δυο δημιουργοί ο καθένας στο πιάνο του, θα μας θυμίσουν μεγάλες τους επιτυχίες που μας έχουν συγκινήσει με σπουδαίες φωνές όπως: Μητροπάνος (Σβήσε το Φεγγάρι), Τερζής (Παλιόκαιρος), Αλεξίου (Το κύμα), Γαλάνη (Δεν είσαι εδώ), Πρωτοψάλτη (Ο Άγγελος μου), Ρέμου (Έλα να με τελειώσεις) και δεκάδες άλλες επιτυχίες με καινούργιες ενορχηστρώσεις, πλαισιωμένοι από μια 10μελη ορχήστρα καταξιωμένων μουσικών.

Κυριακή 12 Μαΐου
Ώρα έναρξης: 21.00

Θέατρο Παλλάς
Βουκουρεστίου 5, Αθήνα

Εισιτήρια: more.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here