Αυτό το καλοκαίρι θα τραγουδήσουμε παρέα μεγάλες επιτυχίες του Θάνου Μικρούτσικου.
Δυο στενοί του φίλοι, δυο σπουδαίοι καλλιτέχνες, ενώνουν τις φωνές τους στα τραγούδια του μεγάλου μουσικοσυνθέτη που όλοι αγαπήσαμε. Τραγούδια “κοινού αισθήματος” όπως έλεγε ο Θάνος, τραγούδια αγαπημένα, που πολλές γενιές περπάτησαν μαζί τους, καθιστώντας τα μ΄ αυτό τον τρόπο διαχρονικά. Αυτά τα τραγούδια θα τραγουδήσουμε παρέα την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Σε δύσκολες εποχές για όλους, ο Χρήστος Θηβαίος και ο Γιάννης Κότσιρας θυμούνται τον Θάνο Μικρούτσικο:

«Για τον Θάνο Μικρούτσικο θα μιλάμε πάντα στον ενεστώτα” λέει ο Χρήστος Θηβαίος και συμπληρώνει “Μια σκέψη μου άφησε ο Θάνος: Γράφε, δημιούργησε. Φτιάξε ένα μέλλον για τα παιδιά μας. Να είναι ικανά να χτίσουν έναν κόσμο καλύτερο και πιο φωτεινό από τον δικό μας».

«Ο Θάνος σημάδεψε την ζωή μου σαν μια ισχυρή και τρυφερή πατρική φιγούρα. Μου δημιούργησε καινούργια οικογένεια. Πάντα αισθανόμουν πως εάν ο πολιτισμός είχε σώμα, ο Θάνος θα ήταν σίγουρα ένα ζωτικό όργανο. Από τότε που έφυγε, νιώθω την ανάγκη μαζί με την υπόλοιπη οικογένειά μας, να καλύψουμε αυτό το κενό. Ή τουλάχιστον να μην καταρρεύσει το σώμα του πολιτισμού, που άφησε ασθενικό φεύγοντας» λέει ο Γιάννης Κότσιρας.

Μαζί τους μια εξαιρετική νέα ερμηνεύτρια, η Βίκυ Καρατζόγλου, ο στενός συνεργάτης του Θάνου, το «alter ego» του όπως τον έλεγε, ο Θύμιος Παπαδόπουλος και μια ομάδα σπουδαίων συντελεστών.

Θύμιος Παπαδόπουλος: πνευστά / Γιάννης Παπαζαχαριάκης: κιθάρα
Κώστας Μιχαλός: ηλεκτρική κιθάρα / Μάξιμος Δράκος: πιάνο
Βαγγέλης Μαχαίρας: μπουζούκι / Δημήτρης Ντούτσουλης: μπάσο
Καλλίστρατος Δρακόπουλος: τύμπανα
Στρατής Καραδημητράκης / Γιώργος Κορρές: επιμέλεια ήχου

Μανώλης Μπράτσης: φωτισμοί

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου
Ωρα έναρξης: 21:00

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Τιμή εισιτηρίου: 14,16,18 ευρώ αναλόγως ζώνης
Προπώληση: viva.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here