Δύο μεγάλες συναυλίες πραγματοποίησαν στη Ρωσία ο Μισέλ Λεγκράν, ένας από τους μεγαλύτερους συνθέτες κινηματογραφικής μουσικής στον κόσμο και ο εξαιρετικά ταλαντούχος Γιώργος Περρής.

Ο τρεις φορές βραβευμένος με Όσκαρ 84χρονος θρυλικός συνθέτης και ο νέος διεθνής Έλληνας τραγουδιστής πραγματοποίησαν δύο συναυλίες στη Ρωσία.

Στις 28 Νοεμβρίου 2016 εμφανίστηκαν στην Αγία Πετρούπολη, στο περίφημο Oktyabrsky Concert Hall, ενώ στις 30 Νοεμβρίου θερμή υποδοχή τους επιφυλάχθηκε και στη Μόσχα, στο πολύ δημοφιλές Crocus City Hall.

Παρά τις δεκαετίες που τους χωρίζουν -ο Περρής ήταν αγέννητος το 1953 όταν ο Λεγκράν άρχισε να γράφει μουσική για τον κινηματογράφο- η χημεία ανάμεσα στους δύο καλλιτέχνες είναι τέτοια που μπορούμε να μιλάμε για μία από τις πιο ενδιαφέρουσες επί σκηνής συνευρέσεις της δεκαετίας.
Ο Γιώργος Περρής μάγεψε το ρωσικό κοινό με την ερμηνεία του σε αξέχαστα τραγούδια όπως το I will wait for you από την ταινία “Οι ομπρέλες του Χερβούργου”.

Η συνεργασία των δύο καλλιτεχνών θα συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά με εμφανίσεις σε διάφορες χώρες ανά τον κόσμο, ενώ ο Γιώργος Περρής θα πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τον Φεβρουάριο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here