Ο Τηλέμαχος Μούσας, μετά τις επιτυχημένες προσωπικές του δουλειές “Κυκνοστάλαγμα” και “Newborn”, τις βραβευμένες διεθνώς συνθέσεις του για θέατρο και σύγχρονο χορό, όπως επίσης και τις συνεργασίες του με τον αείμνηστο Θάνο Ανεστόπουλο (Διάφανα Κρίνα), τον Blaine Reininger (TUXEDOMOON) και προσφάτως με τα Υπόγεια Ρεύματα, επιστρέφει στις jazz ρίζες του με το Tilemachos Moussas Trio και το album με τίτλο “Dreamtime” (Ankh Productions).

Στο Dreamtime, η ηλεκτρική κιθάρα και το μουσικό πριόνι του Τηλέμαχου συνδιαλέγονται με το basso continuo του H. Purcell, και η βιρτουόζικη αυτοσχεδιαστική με το swing και τις πολυρυθμίες. Η μουσική του Τηλέμαχου Μούσα χαρακτηρίζεται από τη ζωντάνια της σύγχρονης jazz σκηνής, την ποικιλοχρωμία των μουσικών του κόσμου αλλά και τη λεπτότητα της πρώιμης κλασικής μουσικής παράδοσης.

Dreamtime, ένα ταξίδι στον Ονειροχρόνο. Ποικίλα μουσικά ιδιώματα & ηχοχρώματα που συνδυάζονται με έναν παιχνιδιάρικο, αυτοσχεδιαστικό τρόπο… μια έντονη μουσική εμπειρία, ένα ηχητικό ψηφιδωτό… ένα παλίμψηστο από ηχοτοπία που συνυπάρχουν, συνδιαλέγονται και αλληλοσυμπληρώνονται.

Tilemachos Moussas Trio
Τηλέμαχος Μούσας/ ηλεκτρική και midi κιθάρα, μουσικό πριόνι
Πάνος Τζινιόλης/ ντραμς
Γεώργιος Γαλόπουλος/ κοντραμπάσο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here