Η Τίνα Αλεξοπούλου είναι ιδιαίτερη περίπτωση καλλιτέχνη. Σπούδασε ηθοποιός στο Εθνικό Θέατρο, Θεατρολογία στην Φιλοσοφική Αθηνών, με Master Performing Arts στην Αγγλία αλλά τελικά την κέρδισε το τραγούδι. Έχει ταξιδέψει με συναυλίες σε Γαλλία, Ελβετία, Αίγυπτο, Λίβανο, Ρωσία, σε Φεστιβάλ και σημαντικά events και έχει κυκλοφορήσει το πρώτο της single στα γαλλικά ‘J’ai rêvé d’une nuit’.

Αυτή την φορά μας αποκαλύπτει μια άλλη πτυχή του ταλέντου της, πέρα από την ερμηνεία, αυτό της μουσικής σύνθεσης και της συγγραφής στίχων. Εδώ και πολλά χρόνια γράφει μουσική και στίχους και έχει γεμάτα συρτάρια με έτοιμα τραγούδια που περιμένουν να βγουν στο φως.

Μάλιστα οι στίχοι από ‘Τα ίδια Λάθη’ είχαν γραφτεί πριν 10 περίπου χρόνια (!) αλλά μόλις πέρσι το καλοκαίρι, σε μια στιγμή που ξεκαθάριζε τα γραπτά της, το ξαναδιάβασε και της ήρθε η μελωδία στο νου. Αμέσως την ηχογράφησε πρόχειρα στο πιάνο της και μετά ανέλαβε ο πολυτάλαντος Κλεάνθης Κωνσταντινίδης την καταπληκτική ενορχήστρωση.

Μεγάλη τιμή και χαρά για την Τίνα είναι το γεγονός ότι η Σοφία Βόσσου συμμετείχε στην ηχογράφιση του τραγουδιού στα φωνητικά!

‘Τα ίδια λάθη’ είναι ένα swing τραγούδι που διαθέτει την τέλεια αναλογία ανάμεσα στην στον γρήγορο ρυθμό που σου φτιάχνει την διάθεση αλλά με όχι τόσο εύθυμο θέμα. Το θέμα της ζήλιας που διακατέχει πολλές σχέσεις που παρόλο τα «ίδια λάθη» δυστυχώς έχουμε την τάση να τα επαναλαμβάνουμε. Κι αυτό ισχύει για πολλές καταστάσεις που βιώνουμε γενικά στην ζωή…

Άντε πάλι με τις ζήλιες
Δεν μπορώ φωνές και γκρίνιες
Κάθε φορά να απολογούμαι

Πέτα τον εγωισμό σου
Κι άντε τράβα στο καλό σου
Δεν αντέχω να παρεξηγούμαι

Τα ίδια λάθη, τα ίδια πάθη
και άντε πάλι ξανά απ’την αρχή
Τα ίδια λάθη τα ίδια πάθη
και να που είμαστε και πάλι μαζί

Δεν τελειώνει αυτό το τέλος
Την καρδιά χτυπάει το βέλος
Και δεν μπορώ να ζούμε χώρια

Άλλαξε λοιπόν συνήθεια
Κι έλα ζήσε στην αλήθεια
Γιατί με πιάνει η στεναχώρια

Τα ίδια λάθη, τα ίδια πάθη
και άντε πάλι ξανά απ’την αρχή
Τα ίδια λάθη τα ίδια πάθη
και να που είμαστε και πάλι μαζί

Αλλά ποτέ, μωρό μου, κανένας δεν θα μάθει…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here