28/3/2013
www.musiccorner.gr

Κερδίστε Προσκλήσεις!

Το Music Corner προσφέρει την ευκαιρία σε  2 τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση.  Αν θέλετε να διεκδικήσετε πρόσκληση, στείλτε μας mail στο contest@musiccorner.gr με τίτλο “Opera Chaotique”.

Απαραίτητα θα πρέπει να γράφετε το ονοματεπώνυμό σας ενώ αν θέλετε, μπορείτε να γράψετε και τον αριθμό του κινητού σας, ώστε σε περίπτωση που κερδίσετε να ειδοποιηθείτε και με sms. Σε διαφορετική περίπτωση, οι νικητές θα ειδοποιηθούν μόνο με email.

Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους στο Faust τον Μάρτιο, οι Opera Chaotique συνεχίζουν ακάθεκτοι για τις τρεις πρώτες Δευτέρες Απριλίου (πριν την αναχώρησή τους για περιοδεία στην Πορτογαλία) παρουσιάζοντας την πιο φαντασμα-γορική, χαοτική, κωμική παράσταση καμπαρέ, στην οποία εντάσσουν πλέον και το ντεμπούτο τους album “Death of the Phantom of the Opera”.

Οι Opera Chaotique δημιουργούν ένα νέο είδος μουσικής, ένα εναλλακτικό σουρεαλιστικό καμπαρέ, με αφηγηματική δράση και πρωτότυπη μουσική σύνθεση, όπου εμπλέκουν στοιχεία της όπερας με την alternative pop rock, παντρεύουν μεταξύ τους αφρικάνικους ρυθμούς και την παραδοσιακή jazz blues της Νέας Ορλεάνης.

Μαζί με τον Tenorman (Vocals / Piano & Mystery) και τον Voodoo Drummer (Drums & Tricks), η σοπράνο Λητώ Μεσσήνη, ο τσελίστας Σταύρος Παργινός και guests έκπληξη κάθε φορά!

Οργάνωση παραγωγής: Cricos

Ώρα έναρξης: 22.30
Είσοδος: 5€ (Εισιτήριο θεάματος, δεν περιλαμβάνει ποτό)
Σε τραπέζι: 8€ (Εισιτήριο θεάματος, δεν περιλαμβάνει ποτό)

More info – Κρατήσεις:
Faust
Καλαμιώτου 11 & Αθηναϊδος 12
www.faust.gr, info@faust.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here