Το Master Class του αμερικανού συγγραφέα Terrence McNally, η παράσταση – φαινόμενο που έχει αποθεωθεί από κοινό και κριτικούς, θα συνεχίσει το ταξίδι της για 4η χρονιά, αυτή τη φορά στο ιστορικό Θέατρο Παλλάς.

Από τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη, για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, η Μαρία Ναυπλιώτου θα ζωντανέψει ξανά τον μύθο της συγκλονιστικής ελληνίδας, που υπήρξε η μεγαλύτερη Φωνή του εικοστού αιώνα και που την έλεγαν Μαρία.

Με μια άλλη Μαρία στον κεντρικό ρόλο, την επιβλητική κι αισθαντική Μαρία Ναυπλιώτου, που ενσαρκώνει, και η ίδια στην ακμή και την ωριμότητά της, τη μεγάλη ντίβα, μέσα στο σύγχρονο υποκριτικό πνεύμα, σ’ έναν διάλογο γενεών με το αρχέτυπο πρότυπο της μεγάλης καλλιτέχνιδας. Η μετάφραση του έργου είναι του ποιητή Στρατή Πασχάλη, που θέλησε να μείνει πιστός τόσο στο ύφος όσο και στο γράμμα του πρωτότυπου κειμένου, διασώζοντας το νεύρο, την ενέργεια, το καυστικό χιούμορ και το πάθος του. Τη σκηνοθεσία του “Master Class” υπογράφει ο καταξιωμένος ηθοποιός και σκηνοθέτης της νεότερης γενιάς, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος.

Το “Master Class” συνεχίζει τη διαδρομή του, για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, έχοντας ήδη καταρρίψει κάθε προηγούμενο ρεκόρ, με παραπάνω από 300 sold-out παραστάσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κύπρο, από την πρεμιέρα του το 2018, μέχρι και σήμερα!

*Το Θέατρο Παλλάς, μέχρι νεωτέρας, θα λειτουργήσει αμιγώς ως χώρος υποδοχής πολιτών που έχουν εμβολιαστεί πλήρως και με τις δύο δόσεις του εμβολίου κατά του COVID-19, ή έχουν νοήσει εντός του τελευταίου εξαμήνου. Κατά την είσοδο των θεατών στον χώρο, θα γίνεται έλεγχος των απαραίτητων πιστοποιητικών, όπως αυτός θα οριστεί από την κυβέρνηση.

  • Υποχρεωτική χρήση μάσκας, σε όλους τους χώρους του θεάτρου.
  • Προσέλευση ανηλίκων με υπεύθυνη δήλωση self test των γονέων.

Συντελεστές
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ: Στρατής Πασχάλης
ΣΚΗΝΙΚΑ: Όλγα Μπρούμα
ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Σταματία Μέγκλα
ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πέτρος Μπούρας
ΦΩΤΙΣΜΟΙ: Νίκος Βλασόπουλος
Τα κοστούμια της κυρίας Ναυπλιώτου επιμελήθηκε ο Βασίλης Ζούλιας
Διεύθυνση παραγωγής: Χριστίνα Νιάρου
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: Μιχάλης Αδάμ, Prime Entertainment

ΔΙΑΝΟΜΗ
Μαρία Κάλλας: Μαρία Ναυπλιώτου
Σοπράνο Α΄: Εύα Γαλογαύρου
Σοπράνο Β΄: Λητώ Μεσσήνη
Τενόρος: Γιώργος Φλωράτος
Πιανίστας: Πέτρος Μπούρας
Stage Hand: Δημήτριος Ψύλλος

Θέατρο Παλλάς

Από 8 Νοεμβρίου 2021, για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ: Κάθε Δευτέρα & Τρίτη, στις 20:30
Διάρκεια: 1 ώρα και 45 λεπτά

Τιμές εισιτηρίων: 15 € – 50 €

Προπώληση: viva.gr ή τηλεφωνικά στο 211 800 5141

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here