Το θέατρο Πόλη και ο Απόστολος Σταυρόπουλος παρουσιάζουν το «Κόκκινο Μελίσσι» του ∆ηµήτρη Σίµου. Πρόκειται για ένα σύγχρονο θεατρικό κείμενο που κατατάσσεται στα αστυνομικά θρίλερ.

Το έργο είναι ένα ψυχολογικό κείμενο. ∆εν υπάρχουν καλοί και κακοί. Υπάρχουν αλήθειες και ψέματα, γεγονότα και καταστάσεις. Οι ήρωες είναι δύο καθημερινοί άνθρωποι που το παρελθόν τους έχει στιγματίσει το παρόν κι έχει δηµιουργήσει ένα χαοτικό µέλλον. Τα πάντα διαδραματίζονται σε ένα εγκαταλελειµµένο σπίτι.

kokkino_melissi_theater_2016_11_001

Περίληψη του έργου: Η Μελίνα, µία δυναµική και ανεξάρτητη δηµοσιογράφος που ξεσκεπάζει σπείρες και φέρνει «τις αλήθειες στο φως» γίνεται η ίδια θύµα ενός οργανωµένου σχεδίου, που στόχο έχει να την κάνει να εναντιωθεί σε ότι µέχρι τώρα πίστευε. Ο Αρθούρος, ένας άντρας µε άσχηµα παιδικά χρόνια και σκοτεινό παρελθόν, γυρίζει µετά από χρόνια µε βασικό του στόχο την εκδίκηση. Ένα αστυνοµικό θρίλερ που φέρνει στην επιφάνεια κρυµµένες αλήθειες. Μυστικά, που ξυπνάνε από τη λήθη. Τι πραγµατικά συνδέει αυτούς τους δύο ανθρώπους; Τι ζητάει ο Αρθούρος από την Μελίνα Μπέρη; Το κόκκινο Μελίσσι. Ένα λούνα πάρκ που σκεπάζει την παρανοµία µιας ολόκληρης πόλης. Παιδικές µατιές σε ένα σκοτεινό δωµάτιο. Μακρινές αναµνήσεις που ζωντανεύουν ανάµεσα σε λούτρινα αρκουδάκια.

Η παράσταση θα παίζεται από ∆ευτέρα 14 Νοέµβρη και κάθε ∆ευτέρα & Τρίτη στη µεγάλη σκηνή του θεάτρου Πόλη του ∆άνη Κατρανίδη.

kokkino_melissi_theater_2016_11_002

Συντελεστές:
Θεατρικό κείµενο: ∆ηµήτρης  Σίµος
Σκηνοθεσία: Απόστολος  Σταυρόπουλος

Παίζουν οι ηθοποιοί:
Νίκος Αναγνωστόπουλος
Φαίη Ψωµαδάκη

Βοηθός Σκηνοθέτη: Όλγα Λουπάκη
Καλλιτεχνική επιµέλεια: Μιχάλης Γκούµας
Φωτογραφία: Γιώργος  Κρικέλης – Μιχάλης  Γκούμας
Φωτογραφία πρόβας:  Παναγιώτης  Γραμματικάκης
Κοστούµια: Άννα Ταβουλαρίδη
Μουσική: Άρης Σιαφάς
Τεχνική Υποστήριξη: Θωµάς  Αντωνάτος
Κίνηση – Χορογραφία: Χριστίνα Βασιλοπούλου

Κάθε Δευτέρα και Τρίτη
Ώρα έναρξης: 21:00
Διάρκεια:  1:30 ώρα

Θέατρο Πόλη:
Φώκαιας 4 και Αριστοτέλους  87
Τηλέφωνο: 2111828900

Τιμές εισιτηρίων:
Κανονικό: 10€, Φοιτητικό: 7€, Ατέλεια – Ανέργων: 5€

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here