Την Πέμπτη, 28 Ιουνίου, η Full moon fiesta, η μεγαλύτερη καλοκαιρινή γιορτή της πόλης, έρχεται ξανά στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, για 3η συνεχόμενη χρονιά, και φέρνει μαζί της ένα αναπάντεχο μουσικό ταξίδι κάτω από το ολόγιομο φεγγάρι!

Κυρίες και κύριοι, καλωσήρθατε στο Λοβ BOAT!

Το πιο ξέφρενο και αγαπησιάρικο πλοίο, σε σύλληψη και σκηνοθεσία του Πάνου Σουρούνη, μετά τα χειμερινά του ταξίδια στις κρύες θάλασσες της Αθήνας, βρίσκει το λιμάνι του και δένει στην Τεχνόπολη.

Ο καπετάνιος Γιώργος Καραδήμος και η μπάντα του πλοίου, οι εκρηκτικοί The Jaguar Bombs, μάς υπόσχονται μια νύχτα μαγική και ονειρεμένη. Μαζί τους θα επιβιβαστούν αγαπημένοι ερμηνευτές, ενώ το ταξίδι θα προαναγγείλει η νέα αγαπημένη της πόλης, Cookie, με την ηλεκτρική της σούπερ ορχήστρα.

Ο Elvis Presley συνταξιδεύει με τον Μανώλη Χιώτη. Στο διπλανό τραπέζι, οι Spice Girls μίλουν για τον Μπαρμπαγιαννακάκη μαζί με τη Χαρούλα. Ο Tom Jones φλερτάρει τις αδερφές Καλουτά καθώς κοιτούν στην προβλήτα τα παιδιά του Πειραιά, ενώ λίγο πιο μακριά, στο κατάστρωμα, ο Michael Jackson δείχνει τις φιγούρες του στη Ρίτα Σακελάριου.

Ένα ταξίδι στη βαθιά θάλασσα των τραγουδιών που αγαπήσαμε μα και ένα πάρτι που θα μας κάνει να ξεχάσουμε τον προορισμό. Διότι νόημα δεν έχει ο προορισμός, μα τι ακούς στο ταξίδι σου.

Κάθε λιμάνι και καημός.
Κάθε καημός και πάρτι!

Έτοιμοι για επιβίβαση;

Special guests:
Πέννυ Μπαλτατζή
Γιώργης Χριστοδούλου
Μιρέλα Πάχου
Σπύρος Γραμμένος
Χρίστος Θεοδώρου
Μυρτώ Βασιλείου
Γιούλη Ασημακοπούλου
Μαρίλια Μητρούση
αλλά και special guests… έκπληξη!

love_boat_full_moon_fiesta_afisa_2018_06

Συντελεστές
Ιδέα / Kείμενα / Σκηνοθεσία: Πάνος Σουρούνης
Μουσική Επιμέλεια: Πάνος Σουρούνης, The Jaguar Bombs
Στις ηχογραφημένες ανακοινώσεις οι: Θανάσης Αλευράς, Πάνος Μουζουράκης

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Καραδήμο
Ο Γιώργος Καραδήμος ξεκίνησε την καριέρα του το 1994, συμμετέχοντας σε μουσικοθεατρική παράσταση της Σοφίας Σπυράτου και της ομάδας Ροές. Το 2001, συμμετείχε στην παράσταση “Sold Out” του Σταμάτη Κραουνάκη, ως μέλος της ομάδας Σπείρα Σπείρα, καθώς και στην καλοκαιρινή περιοδεία της Άλκηστης Πρωτοψάλτη, με την οποία συνεργάστηκε και τα επόμενα χρόνια. Έχει επίσης συνεργαστεί με τους Δημήτρη Μητροπάνο, Μάνο Πυροβολάκη, Μελίνα Ασλανίδου κ.ά. Το 2004 κυκλοφόρησε το πρώτο του EP με τίτλο «Μέσα απ’ το τζάμι», ενώ, τον Φεβρουάριο του 2007 κυκλοφόρησε το πρώτο του album «Φως και Βγαίνω». Το 2010, έθεσε υποψηφιότητα για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον 55ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision με τη μπαλάντα «Πολεμάω». Τον Απρίλιο του 2010, κυκλοφόρησε το album «Καλύτερες μέρες» (Universal Music), ενώ το ίδιο καλοκαίρι πραγματοποίησε περιοδεία με τον Θανάση Αλευρά. Το χειμώνα 2010-2011, πρωταγωνίστησε στο γνωστό μιούζικαλ του Jonathan Larsson, “Rent” στη «Σφεντόνα», υποδυόμενος το ρόλο του Roger.

rallia_karadimos_live_2013_12_02

Λίγα λόγια για τους The Jaguar Bombs
Πάρε τον rock ‘n’ roll τσαμπουκά των ‘60s και πέτα τον μέσα σε μια τυχαία playlist του MTV στα early zeros. Αν αυτό δεν σου φαίνεται αρκετό, τότε ίσως ήρθε η ώρα να αναρωτηθείς τι κοινό μπορεί να είχαν ποτέ οι Sonics με τους 5ive ή ο Elvis με τους Offspring. Με αυτά τα βαθιά σουρεαλιστικά ζητήματα απασχολούνται δημοσίως οι πέντε λεγεωνάριοι της διασκέδασης, αναμειγνύοντας στο πρόγραμμά τους τη rockabilly / surf / garage rock αισθητική, μαζί με εφηβικούς pop ύμνους για εκείνα τα σημεία που οι hipsters θα στρέφουν το βλέμμα τους αλλού…

Οι Jaguar Bombs αποτελούνται από τους:
Άγγελο Αϊβάζη (φωνή, κιθάρα)
Βασίλη Νησσόπουλο (φωνή, ακουστική κιθάρα)
Γιάννη Ράλλη (κιθάρα)
Δημήτρη Κωνσταντακόπουλο (κοντραμπάσο)
Στέφανο Σακελλαρίου (τύμπανα)

jaguar_bombs_2018_06

Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018
Ώρα: 20:30
Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:00

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Πειραιώς 100, Γκάζι
Τηλ. 213 0109300, 213 0109324

Πρόσβαση:
Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός»
Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο»
Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18 (στάση «Φωταέριο»)

Είσοδος Ελεύθερη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here