Ο Rous, μετά από την αναπάντεχα μεγάλη επιτυχία του πρώτου, επώνυμου άλμπουμ του, από το οποίο ξεχώρισε και αγαπήθηκε ιδιαίτερα το «Εξαιρέσεις», επανέρχεται με νέα τραγούδια. Έπειτα από έξι χρόνια δισκογραφικής απουσίας και με ενδιάμεσο σταθμό τα τραγούδια που έγραψε για την Χάρις Αλεξίου, την Ανδριάνα Μπάμπαλη και τον Γιάννη Κότσιρα, ένιωσε την ανάγκη να επιστρέψει στον δικό του, προσωπικό δρόμο.

Ο προπομπός του επερχόμενου άλμπουμ είναι το «Λουλούδι του δρόμου», ένα κομμάτι που ενεργοποιεί εύστοχα κάποια από τα πιο αιχμηρά συναισθήματα και τις αναζητήσεις που όλοι κρύβουμε μέσα μας, γύρω από την αιώνια πάλη του πόνου με την αγάπη.

Όσοι ταξιδέψαμε παρέα με τον Rous, με τραγούδια όπως οι «Μαριονέτες», το «Κόκκινο φως», η «Ιδιαίτερη σχέση», το «Είμαι από το φεγγάρι» ή το «Βουτιά στο κενό» μεταξύ άλλων, μπορούμε τώρα να συνεχίσουμε την όμορφη βόλτα μας μέσα από τον μοναδικό του ήχο, σε μίξεις του Simon Bloom όπως και στο πρώτο άλμπουμ.

Το ολοκαίνουργιο και μάλλον για αρκετό καιρό αναμενόμενο νέο single «Λουλούδι του δρόμου» του Rous, θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα στα ραδιόφωνα και τα διαδικτυακά σημεία πώλησης από την Archangel Music στις 2 Δεκεμβρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here