Μόλις κυκλοφόρησε το ολοκαίνουριο φθινοπωρινό video clip από τη Sugahspank! και τους Swing Shoes για το κομμάτι “Koo Koo Girl“. Είναι το τέταρτο στη σειρά βίντεο που κυκλοφορεί από το κοινό τους album “A Holy Show”, ηχογραφημένο ζωντανά σε μία ημέρα στην Αίθουσα Μητρόπουλου του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, σε μίξη του Μανώλη Αγγελάκη.

sugahspank_the_swing_shoes

Το βίντεο είναι σκηνοθετημένο από την ίδια τη Sugahspank! και γυρίστηκε στην Τσαγκαράδα, τη Δημητσάνα και τις Σπέτσες. “Ανέβηκα μόνη μες τη βροχή με τα πόδια στην κορυφή του βουνού, με την κάμερα, για να βρω το περιβόητο εγκαταλελειμμένο σανατόριο που μου περιέγραφαν οι ντόπιοι φίλοι. Γυρίζοντας μούσκεμα μες τις λάσπες, ο κατήφορος είχε γίνει  ένα τεράστιο ποτάμι και τα παπούτσια μου ζύγιζαν 100 κιλά… “Χαρά” όνομα και πράγμα!” λέει η ίδια.

Το τραγούδι, σκοτεινό κι εσωτερικό, είναι σύνθεση των Swing Shoes σε στίχους της Sugahspank! και μιλά για την ακροβασία ανάμεσα στη λογική και το παράλογο, μία κατάσταση που μπορεί να προκληθεί από έντονη επιθυμία.

Ακούστε το “Koo Koo Girl” και από κοντά ζωντανά την 1η Οκτωβρίου στο festival “Swing For Hope” στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και στις 8 Οκτωβρίου στο festival του Merlin’s Music Box στο ‘Ιλιον Plus.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here