Το quinteto TANGartO και η Ελένη Πέτα, στη ξεχωριστή μουσική σύμπραξη Che Tango Che, την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου στο Βεάκειο θέατρο του Πειραιά, όπου το πάθος και η θεατρικότητα του tango, γίνεται αφορμή για μια σειρά από απρόσμενους μουσικούς συνειρμούς.

Το quinteto TANGartO, ένα μουσικό συγκρότημα που έχει συνδέσει το όνομά του με την ερμηνεία και το αυθεντικό αίσθημα των Αργεντίνικων Tangos, έχει διαγράψει μια αξιόλογη και πεισματικά προσεγμένη καλλιτεχνική πορεία από το 1996, κάνοντας παραστάσεις που εντυπωσιάζουν! Ο μοναδικός ήχος του bandoneon, ο τρόπος που ερμηνεύουν οι μουσικοί, ηλεκτρίζουν την ατμόσφαιρα και φορτίζουν συναισθηματικά κάθε ευαίσθητο ακροατή, μεταδίδοντας το πάθος και τον ερωτισμό αυτής της μουσικής!

tangarto_2018_09

Η Ελένη Πέτα ξεδιπλώνει μία διαφορετική πτυχή της ερμηνευτικής φυσιογνωμίας της, διεισδύοντας στο θεατρικό λόγο των tangos. Μια φωνή τρυφερή και εκρηκτική, μία φωνή που θα σταθεί απέναντι στα πάθη και στους καημούς του έρωτα και θα πιστοποιήσει την αξία τους. Ερμηνεύει με ερωτισμό, λυρισμό και θεατρικότητα, μεταδίδοντας ένα πάθος που στοχεύει απευθείας στη ψυχή!

peta_2018_09

Μία ξεχωριστή μουσική πρόταση, σε μια εποχή που έχουμε βαρεθεί να αναμασούμε τα ίδια και τα ίδια, παρασυρμένοι από ένα εμπορευματοποιημένο μουσικό σκηνικό. Μία πραγματικά εντυπωσιακή μουσική πρόταση που αξίζει κάποιος να δοκιμάσει!

Το quinteto TANGartO αποτελούν οι:
Λευτέρης Γρίβας – μπαντονεόν
Γιώργος Παναγιωτόπουλος
– βιολί
Θωμάς Κοντογεώργης
– πιάνο (Καλλιτεχνική επιμέλεια)
Αριστείδης  Χατζησταύρου – κιθάρα
Απόστολος  Παπαπέτρος
– κοντραμπάσο

Παρασκευή, 7 Σεπτεμβρίου
Ώρα έναρξης: 21:30

ΒΕΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

Εισιτήρια: 12 ευρώ προπώληση, 15 ευρώ στο ταμείο του θεάτρου

Προπώληση: viva.gr | Δημοτικό θέατρο Πειραιά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here