Το Σφάλμα και ο Έψιλον Ρο συναντιούνται την Τρίτη 25 Απριλίου στη σκηνή του Ίλιον Plus στο κέντρο της Αθήνας για μια αποκαλυπτική βραδιά παρουσίασης δύο δίσκων. Δυο φαινομενικά διαφορετικά άλμπουμ μπλέκονται διαλεκτικά καταλήγοντας στο ίδιο συμπέρασμα, μέσα από ένα hip-hop που δεν μασάει τα λόγια του ούτε προσφέρει εύκολες λύσεις, αλλά είναι τόσο πολύπλοκο όσο και η ίδια η ζωή. Το πείσμα και το πένθος, το πάθος και η ματαίωση, η αγωνιστική αισιοδοξία αλλά και τα προσωρινά φλερτ με την παραίτηση.

Το Σφάλμα, σε μία από τις σπάνιες «εφ’ όλης της ύλης» εμφανίσεις του, 5 χρόνια μετά το «Σπίτι» και 6 χρόνια μετά τη «Μασημένη Τροφή Για Σκέψη», έρχεται να μας παρουσιάσει τα τραγούδια του «Οι Άλλοι, Είσαι Εσύ», την κυκλοφορία που έγινε stencil στους δρόμους της Αθήνας μαζί με την Κυκλοθυμία, και οι στίχοι της πανό και συνθήματα. Θα γίνει επίσης αναδρομή στην παλιότερη δισκογραφία του, και σε αγαπημένα κομμάτια που κυκλοφόρησαν μεμονωμένα.

Ο Έψιλον Ρο (Urban Pulse, Ανεπιθύμητοι Θαμώνες) παρουσιάζει το δίσκο «Φιλικά Πά-ντα», έναν δίσκο με 10 κομμάτια που ξεχωρίζει για το κοινωνικοπολιτικό περιεχόμενο του. Στο άλμπουμ συμμετέχουν οι Ογδόντα4, Το Σφάλμα, Χακ, Dason, Syd, Κοινοί Θνητοί, Εσώκλειστο Χαμόγελο και Mismatched, ενώ συνυπογράφει και ο Δημήτρης Γιώτης. Όπως λέει ο ίδιος για τον δίσκο «δεν χρειάζεται να ειπωθεί τίποτα».

Μαζί τους ο Raibo, ο DJ Millman στα πλατό, και ο Φώτης Τσώλης στην ηλεκτρική κιθάρα.

Την ημέρα της συναυλίας οι πόρτες θα ανοίξουν στις 21:00. Το εισιτήριο κοστίζει 8€ προπώληση, ενώ στην είσοδο η τιμή θα διαμορφωθεί στα 10€.

Τρίτη 25 Απριλίου 2023
Ώρα προσέλευσης: 21.00

Ίλιον Plus

Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση: 8€| Ταμείο εισόδου: 10€
Link για αγορά εισιτηρίων: https://cometogether.live/event/286/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here