Η Κατερίνα Κόρου, η σημαντική ερμηνεύτρια και δημιουργός μερικών από τα πιο εμπορικά και επιτυχημένα τραγούδια όλων των εποχών, παρουσιάζει το νέο της άλμπουμ με τίτλο «Το τραγούδι μου, αλήθεια».

Έπειτα από αρκετά χρόνια, επιστρέφει με μια νέα δισκογραφική δουλειά, που αναδεικνύει τα ταλέντα της τόσο ως ερμηνεύτριας όσο και ως τραγουδοποιού. Το άλμπουμ περιλαμβάνει 11 τραγούδια σε μουσική της ίδιας σε συνδυασμό με τους ενδοσκοπικούς και ποιητικούς στίχους της. Στο άλμπουμ συμμετέχει στιχουργικά και ο Πάνος Ηλιόπουλος.

Το άλμπουμ εξερευνά τα αιώνια θέματα της αγάπης, της λαχτάρας και του χρόνου. Από το εναρκτήριο κομμάτι, «Μοναχικό Ζεϊμπέκικο» μέχρι το τελευταίο τραγούδι του δίσκου «Δεν πεθαίνει η αγάπη», ο δίσκος «Το τραγούδι μου, αλήθεια» είναι ένα ιδιαίτερο μουσικό σύμπλεγμα που σκιαγραφεί με αδρές γραμμές την τέχνη της Κατερίνας Κόρου και δίνει στους ακροατές μια οικεία ματιά στον κόσμο της.

Στο τραγούδι «Το ταξίμι», ακούγεται το βιολί του πατέρα της, σπουδαίου Γιώργου Κόρου, από παλιά ηχογράφηση που ανακάλυψε ο Δημήτρης Κοντογιάννης. Στον δίσκο, δεύτερες φωνές κάνουν ο Γιώργος Νταλάρας, σημαντικός συμπαραστάτης στην αρχή της πορείας της Κατερίνας Κόρου και ο Θοδωρής Κοτονιάς.

Ο δίσκος «Το τραγούδι μου, αλήθεια» είναι μια αληθινή γιορτή της επιστροφής της Κατερίνας Κόρου στη δισκογραφία και μια υπενθύμιση του τεράστιου ταλέντου της και της ικανότητάς της να συνδέεται με το κοινό, τραγουδώντας την ελπίδα τους έρωτες και τα πάθη των ανθρώπων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here