40 χρόνια μουσικής σε ένα ξέφρενο πάρτι, παρέα με την εκρηκτική Σοφία Αρβανίτη, τον μοναδικό Λάμπη Λιβιεράτο, τον αξεπέραστο Άγγελο Πυριόχο στα deck και τον Κώστα Παπαγεωργίου σε τρελά κέφια, μαζί τους, 20 τραγουδιστές και χορευτές επί σκηνής, στο ποιο τρελό, απόλυτο, κολλητικό πάρτι που έχετε ζήσει… και εσείς … Χορό & Διασκέδαση μέχρι Τελικής Πτώσης …

Το VINYL ATTACK – GENERATION’S P A R T Y, είναι το απόλυτο πάρτι.

Dj’s, Τραγουδιστές, Χορευτές, Ηθοποιούς, Animators, Guest Stars, Stand-up comedy, Happening, Οπτικά εφέ, Video Wall . . .

vinyl_attack_afisa_2016_01_001

Σας μεταφέρουμε στα αξεπέραστα πάρτι των 60’s, 70’s, 80’s, 90’s, με την τεχνολογία του σήμερα, ζωντανεύοντας τις αναμνήσεις τεσσάρων δεκαετιών μιας αξέχαστης γενιάς.

Μέσα απ’ αυτό το πάρτι φέρνουμε στο σήμερα την πιο δυναμική και αυθόρμητη εποχή της μουσικής, αναβιώνοντας μελωδίες και ρυθμούς που χαράχτηκαν στις ράγες του βινυλίου για πάντα.

Ένα μουσικό νοσταλγικό ταξίδι σε εποχές που ζήσαμε ή θα θέλαμε να έχουμε ζήσει.

Ένα πάρτι έξω από τα συνηθισμένα κι αναμενόμενα, γεμάτο χαρά και ενέργεια, στο οποίο ο χορός, ο ρυθμός, τα φώτα, η πανδαισία μελωδιών και χρωμάτων και τα live show, θα σας απογειώσουν.

Το ΒΟΤΑΝΙΚΟ LIVE STAGE, θα μεταμορφωθεί, για να σας υποδεχτεί, με μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα για χορό, παρέα με τον Λάμπη Λιβιεράτο, την Σοφία Αρβανίτη, τον Άγγελο Πυριόχο,   τον Κώστα Παπαγεωργίου και άλλους 20 τραγουδιστές και χορευτές επί σκηνής που θα σας παρασύρουν σε ένα ξέφρενο ….VINYL ATTACK – GENERATION’S P A R T Y.

Το VINYL ATTACK – GENERATION’S P A R T Y, μπλέκει με μοναδικό τρόπο την νέα γενιά τραγουδιστών, χορευτών και ηθοποιών   με τους αντίστοιχους Stars του τότε και του σήμερα και το αποτέλεσμά… είναι απλά μαγικό.

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου στο   Β Ο Τ Α Ν Ι Κ Ο Σ   Live   Stage — 22:00

VINYL ATTACK – GENERATION’S P A R T Y …η . . . Νέα Πρόταση στη Διασκέδαση.

Τιμές Εισιτηρίων:   Προπώληση: 10 ευρώ   —   Πόρτα: 12 ευρώ – (Με μπύρα η κρασί)

Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr // 11876 // Public // SevenSpots // Ιανός // Reload// Media Markt

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ   LIVE   STAGE:
Διεύθυνση: Ιερά οδός 72 (Είσοδος από Κασσάνδρας 19)
Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210 3473835

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here