Ο Mr. Bachata (a.k.a. Νεκτάριος Βασιλείου) πιο ρομαντικός από ποτέ, συλλέγει αγαπημένες του συνθέσεις που έμειναν στο συρτάρι από την εφηβική του ηλικία μέχρι σήμερα, και μας παρουσιάζει το 5ο προσωπικό του album που έχει τίτλο “Τραγούδια για Δόσιμο”!

Τραγούδια που μας αποκαλύπτουν μια διαφορετική μουσική του ταυτότητα από αυτή που έχουμε γνωρίσει, μέσα από την επιτυχημένη μακροχρόνια δημιουργική του πορεία, αλλά το ίδιο όμορφα και ρομαντικά! “Τραγούδια για Δόσιμο” συνθέσεις που φτιάχτηκαν με πολύ αγάπη και μεράκι για να χαριστούν σε άλλους ερμηνευτές, επιστρέφουν στον δημιουργό τους για να βρουν τον δρόμο τους, με την ελπίδα να αγαπηθούν από τους ακροατές όσο τα αγάπησε και αυτός!

Το album “Τραγούδια για Δόσιμο” από τον Mr. Bachata είναι ένα υπέροχο μείγμα ρυθμών, συναισθημάτων, αναμνήσεων και κομβικών στιγμών στην ζωή του! Κάθε τραγούδι του album έχει σημαδέψει μια συγκεκριμένη μέρα ή περίοδο του δημιουργού και επειδή είναι τραγούδια που γράφτηκαν μέσα από προσωπικές στιγμές της ζωής του, είναι πλέον τραγούδια για δόσιμο «ψυχής»!

Ο Mr. Bachata μας καταθέτει 12 τραγούδια της ζωής του με την ελπίδα πως μέσα από τις δικές του εμπειρίες θα ταυτιστούν και θα εκφραστούν οι ακροατές μέσα από τους στίχους και την μουσική του!

Tracklist
ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ
ΔΩΣ ΜΟΥ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ
ΔΥΟ ΦΕΓΓΑΡΙΑ
Η ΝΥΧΤΑ ΑΥΤΗ
ΝΑΙ
MARCO POLO
ΤΡΕΛΗ ΠΤΗΣΗ
ΙΣΩΣ ΝΑ’ ΜΑΙ ΑΛΛΙΩΣ
ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ
ΠΟΙΟΣ Σ’ ΑΓΑΠΑΕΙ
ΑΠΟΨΕ ΘΑ ΠΙΩ
ΑΡΩΜΑ

Κυκλοφορεί από την Plus Rec

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here