Φεβρουάριος 2012
www.musiccorner.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δισκογραφική Εταιρεία : Ανεξάρτητη παραγωγή

Το νέο άλμπουμ των Transistor με τίτλο Resting In The Shade Of The Family Tree κυκλοφορεί, ως ανεξάρτητη παραγωγή, την 1η Φεβρουαρίου.

Το Resting In The Shade Of The Family Tree, η πρώτη ανεξάρτητη κυκλοφορία του γκρουπ, περιέχει 11 τραγούδια, σε παραγωγή των Transistor. Από την εναρκτήρια μπαλάντα, μέχρι τις κιθαριστικές post-rock εξάρσεις και τις metal-ικές υποψίες, οι Transistor παραδίδουν έναν δίσκο γεμάτο υπόκωφες συναισθηματικές εκρήξεις, που περιμένουν από τον ακροατή να τις ανακαλύψει – ιδιαίτερα τις στιγμές εκείνες που η φωνή της Μαρίας Κουρμούλη ακούγεται σα να τον καλεί από έναν άλλο χωροχρόνο. Στο δίσκο περιέχεται και μία σύνθεση που γράφτηκε αποκλειστικά για το video-project Draft-H της ομάδας Explosive Mechanism.

Από την πρώτη τους μεγάλη επιτυχία “Living” (2004), μέχρι τη συνεργασία τους με τον Craig Walker των Archive στο άλμπουμ _“Things you Miss When You Blink”_ (2008) και το “Divine” (2009 – διαφημιστική καμπάνια της Lacta) και τώρα με το τελευταίο τους άλμπουμ Resting In The Shade Of The Family Tree, οι Transistor ισορροπούν περίτεχνα ανάμεσα σε διαφορετικά μουσικά στυλ, κερδίζοντας το κοινό τόσο με τις δισκογραφικές δουλειές τους όσο και με τα εκρηκτικά live τους.

Διανομή: Μουσικό Ταχυδρομείο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here