Τρεις νέοι καλλιτέχνες, ο Βασίλης Σαλταγιάννης, ο Αποστόλης Αρμάγος και η Ξένια Ροδοθεάτου βρίσκονται μαζί για πρώτη φορά την Παρασκευή 27 Μαρτίου στη φιλόξενη μουσική σκηνή της “Μεθοδίας” και υπόσχονται ένα πρόγραμμα πολύ ξεχωριστό.

Πότε όλοι μαζί πάνω στη σκηνή και πότε ξεχωριστά με τους μουσικούς τους, θα μας παρουσιάσουν τραγούδια δικά τους αλλά και αγαπημένα γνωστά κομμάτια δημιουργών. Από το Σωκράτη Μάλαμα και το Μανώλη Χιώτη ως το Βαγγέλη Γερμανό και τους Doobie Brothers.

saltagiannis_afisa_2015_03_001

Ο Βασίλης Σαλταγιάννης, με τραγούδια από το cd “Λάθος Πάθος” αλλά και το νέο του δίσκο, “Κρυμμένα θαύματα”, περνάει μέσα από δυτικότροπα και λαϊκότροπα μονοπάτια, με διάθεση για ταξίδι, ανάταση, ρέμβη, ακόμα και χορό.

Ο συνθέτης Αποστόλης Αρμάγος και η ερμηνεύτρια Ξένια Ροδοθεάτου ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του πρώτου τους ΕP («Το η του ήλιου») και λίγο μετά την κυκλοφορία της πρώτης ολοκληρωμένης δισκογραφικής τους δουλειάς με τίτλο “Απόσχιση” δημιουργούν τραγούδια που περιλαμβάνουν στοιχεία από την παράδοση, τη ροκ και τη λαϊκή μουσική.

Επί σκηνής μαζί τους θα είναι:
ο Αλέξανδρος Δερμάνης στην ηλ. κιθάρα,
η Γεωργία Μαρίνη στο βιολί
και η Μαρία Νίττη στο ακορντεόν

Παρασκευή 27 Μαρτίου, ώρα: 22.30

Μεθοδία Live Stage
Κωνσταντινουπόλεως 113 & Αγίου όρους 15,
ΑΘΗΝΑ – ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ
τηλ.: 210 3458605

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here