ΠΡΟΣΟΧΗ:

Η συναυλία του Γιάννη Χαρούλη στην Τεχνόπολη την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου, η οποία  δεν κατάφερε να πραγματοποιηθεί ομαλά, θα γίνει στο ίδιο μέρος και με τα ίδια εισιτήρια την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου στις 21:00.

Εξαργυρώσεις εισιτηρίων θα γίνουν από την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου μέχρι την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, με την ακόλουθη διαδικασία:

– Όσοι έχετε προμηθευτεί τα εισιτήριά σας πληρώνοντας με πιστωτική κάρτα ή με viva wallet account, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το 13855 και δίνοντας τον 10ψήφιο κωδικό κράτησής σας, να αιτηθείτε ακύρωση εισιτηρίων και επιστροφή χρημάτων στην κάρτα ή το account σας.
– Όσοι έχετε προμηθευτεί τα εισιτήριά σας πληρώνοντας με μετρητά σε κάποιο φυσικό σημείο, θα πρέπει να στείλετε με e-mail τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, κωδικό κράτησης, IBAN και δικαιούχο) στο aftofoto@aftofoto.gr και τα χρήματα θα κατατεθούν στο λογαριασμό σας.

Εφόσον υπάρξουν ακυρώσεις, τη Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου θα γίνει ανακοίνωση για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων.

—————————

Μετά το καλοκαιρινό, μουσικό, ταξίδι του σε όλη την Ελλάδα, ο Γιάννης Χαρούλης επιστρέφει για τρεις ακόμα μαγικές βραδιές, στην ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, τη Δευτέρα 5, την Τρίτη 6 & την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου.

Ο Γιάννης Χαρούλης έρχεται στο Γκάζι για να ξαναζήσουμε μαζί τη μοναδική εμπειρία των συναυλιών του, κλείνοντας, με τον καλύτερο τρόπο, τις εμφανίσεις του στο κέντρο της Αθήνας.

giannis_xaroulis_live_2015_09_013

Ο Γιάννης Χαρούλης, που αναγνωρίζεται για  την αυθεντική και ειλικρινή του στάση απέναντι στη μουσική του και στον κόσμο, υπόσχεται ξανά να μας ταξιδέψει σε άλλους τόπους και άλλες εποχές, από το χθες μέχρι το σήμερα.

Θα μας υποδεχθεί με αγαπημένα τραγούδια, μπλεγμένα όπως πάντα με τις βαθιές ρίζες της κρητικής παράδοσης. Χωρίς να παύει να πειραματίζεται κάθε φορά, πάντα με σεβασμό, διατηρώντας την ουσία της μουσικής και των στίχων, μας καλεί να γίνουμε ένα, αγκαλιάζοντας αυτή τη μουσική εμπειρία και τραγουδώντας παρέα.

Μαζί του οι μουσικοί:
Λευτέρης Ανδριώτης / λύρα
Μιχάλης Καλκάνης / κοντραμπάσο
Βασίλης Μπαχαρίδης / κρουστά
Κωνσταντής Πιστιόλης / Πνευστά
Θανάσης Τζίνγκοβιτς / κιθάρα
Πάνος Τόλιος / τύμπανα

ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
Πειραιώς 100, Γκάζι
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 9217593

Ώρα έναρξης: 21:00

Τιμές εισιτηρίων: 11€ φοιτητικό – ανέργων και 13€ γενική είσοδος

Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr, 11876, καταστήματα Public, Seven Spots, Reload Stores, Media Markt

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here