Ο Δημήτρης Μαύρος, η Κωνσταντίνα Κλαψινού κι ο Αλέξανδρος Καλπακίδης, μπλέκουν σ’ ένα παιχνίδι κωμικών παρεξηγήσεων και ανατροπών κι αφήνουν τον Άντον Τσέχωφ να δώσει τις λύσεις.

Τα δύο κωμικά μονόπρακτα του Άντον Τσέχωφ, «Πρόταση γάμου» και «Αρκούδα», παρουσιάζονται σε μία ενιαία παράσταση με τίτλο «ΤΣΕΧΩΦ ΓΙΑ 2», στο θέατρο ΓΚΛΟΡΙΑ-Μικρή Σκηνή από 4 Μαρτίου.

Ένας υποχόνδριο άνδρας, ο Ιβάν Λομώφ, καταφθάνει στο σπίτι των Στεπάνοβιτς να ζητήσει το χέρι της νέας και όμορφης Νατάλυα. Η μία παρεξήγηση διαδέχεται την άλλη και μπλέκει τους ήρωες σ’ ένα γαϊτανάκι κωμικών αντιπαραθέσεων.

Ένα λιβάδι κι ένας σκύλος μπορούν να καταστρέψουν μια πρόταση γάμου; Στην αιώνια διαμάχη των δύο φύλλων ποιός θα κερδίσει; Ο έρωτας ή το συμφέρον; Θα καταφέρει τελικά το ζευγάρι να πιεί σαμπάνια απ’ το ίδιο ποτήρι;

Κι όταν στο σπίτι μιας χήρας εισβάλει ένας άξεστος τύπος και ζητάει πίσω τα δανεικά, εκείνη τι πρέπει να κάνει; Να επιστρέψει τα χρήματα ή να του δώσει την καρδιά της; Να μονομαχήσει μαζί του ή να αφεθεί στα στιβαρά του μπράτσα; Συνεχόμενες ανατροπές θα μπλέξουν και τους δύο στα δίχτυα του έρωτα κάτω από το βλέμμα του πιστού υπηρέτη.

tsexof_gia_2_2016_03

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
Σκηνοθεσία – Διασκευή: Δημήτρης Μαύρος
Βοηθός Σκηνοθέτη: Δημήτρης Γκουτζαμάνης
Σκηνικά: Κατερίνα Ζουράρη
Κοστούμια: Ήρα Λιμνιωτάκη – Κατερίνα Ζουράρη
Πρωτότυπη Μουσική: Arva – Kim
Σχεδιασμός Φωτισμών: Χρήστος Τσόγκας
Οπτική Επικοινωνία: Χριστίνα Κούλη

ΘΕΑΤΡΟ ΓΚΛΟΡΙΑ – Μικρή Σκηνή
Ιπποκράτους 7, Αθήνα (ΣΤΑΣΗ ΜΕΤΡΟ: Πανεπιστήμιο)
Τηλ. 210 3642334, 210 3600832, 6980844484

Ώρες παραστάσεων:
Απογευματινή: Τετ. & Κυρ., 7:15μ.μ.
Βραδινή: Πεμ.- Σαβ., 9μ.μ.

Τιμές εισιτηρίων
12€ (κανονικό)
10€ (Ομαδικό άνω των 5 ατόμων, άνω των 65)
8€ (φοιτητικό)
6€ (Ανέργων)

Προπώληση ηλεκτρονικά μέσω viva.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here