Τις Κυριακές 17 Απριλίου και 8 Μαΐου η Τζένη Γεωργιάδη θα μας υποδεχθεί και θα μας συστηθεί στη Μουσική Σκηνή «Σφίγγα». Για πρώτη φορά θα μας παρουσιάσει τη δισκογραφική της πορεία αλλά και σπουδαία τραγούδια άλλων δημιουργών. Μια ιδιαίτερη τραγουδίστρια που μαζί με την κιθάρα της και 4 καταξιωμένους μουσικούς θα μας παρασύρουν σε όμορφες μουσικές διαδρομές. Την επιμέλεια του προγράμματος συνυπογράφουν η Τζένη Γεωργιάδη και ο μαέστρος και πιανίστας Γιώργος Κονής. Μαζί τους στη σκηνή οι Πάνος Κολοβός στην κιθάρα, Κώστας Αρσένης στο μπάσο και Θάνος Καλοδούκας στα ντραμς.

Το κορίτσι που κέρδισε την εμπιστοσύνη μεγάλων δημιουργών (Κώστας Μηλιωτάκης, Ρεβέκκα Ρούσση, Στέφανος Κορκολής, Βασίλης Δήμας κ.ά.) αλλά και το κοινό με τα αγαπημένα τραγούδια «Μην κλαις», «Έλα κοντά μου», «Αρχή», «Πάντα για εμάς καλοκαίρι», «Η Απορία μου» και με τη διασκευή «Tu Es Foutu, μου υποσχέθηκες», με το αισιόδοξο χαμόγελό της και τον μοναδικό της τρόπο, θα μας περιμένει στη Σφίγγα για δύο σπουδαίες παραστάσεις.

Κυριακή 17 Απριλίου και Κυριακή 8 Μαΐου
Ώρα έναρξης: 21.00

Μουσική σκηνή Σφίγγα
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845

Γενική είσοδος: 10 ευρώ

* Για τη διεξαγωγή της παράστασης, εφαρμόζονται στον χώρο, τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας από την Covid-19, καθώς και το πρωτόκολλο, που απαιτεί είσοδο μόνο με βεβαίωση εμβολιασμού ή νόσησης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here