Μια από τις πιο ιδιαιτέρες φωνές του ελληνικού πενταγράμμου, η Τζωρτζίνα Καραχάλιου κυκλοφορεί με το πρώτο της επίσημο single σε μία ανατριχιαστικά όμορφη ερμηνεία…

«Επιμένω να Θυμάμαι»… Τη μουσική υπογράφει η Τζωρτζίνα με τον JP και τους στίχους η καταξιωμένη στιχουργός Νίκη Παπαθεοχάρη.

karaxaliou_2014_11

Έχοντας κερδίσει την αγάπη του κοινού μέσα από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις της στο περσινό “The Voice of Greece” όπου απέσπασε διθυραμβικές κριτικές για τις ερμηνείες της, η Τζωρτζίνα είναι έτοιμη να δώσει τον καλύτερο της εαυτό με νέα δυνατά τραγούδια που έρχονται μέσα από τη δημιουργική αγκαλιά της PANIK PLATINUM!

Η Τζωρτζίνα ασχολήθηκε από πολύ νεαρή ηλικία με τη μουσική, μιας και η οικογένεια της ήταν άρρηκτα δεμένη με το πεντάγραμμο! Αφού τελείωσε τις σπουδές της στο αρμόνιο, συγκεκριμένα στο “electon”, κατόπιν ασχολήθηκε με το jazz piano και παρακολούθησε το εντατικό επαγγελματικό τμήμα του Ωδείου Φίλιππος Νάκας από όπου και πήρε υποτροφία για το Berklee Colege of Music.

Έκτοτε έχει τραγουδήσει σε πολλές μουσικές σκηνές και μετράει πολλές σημαντικές συνεργασίες, μέσα σε αυτές και η περσινή συνεργασία με την Άννα Βίσση και τον Αντώνη Ρέμο στην παράσταση «Ένα ή Κανένα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here