Η Τζωρτζίνα Νικάκη παρουσιάζει το νέο της τραγούδι με τίτλο «Κάτι συμβαίνει», σε στίχους και μουσική του καταξιωμένου τραγουδοποιού Γιώργου Καραδήμου.

Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια ασχολείται με τη μουσική από την παιδική της ηλικία και έχει συνυπάρξει επιτυχημένα με σπουδαίους δημιουργούς και ερμηνευτές. Είναι μία γνήσια λαϊκή ερμηνεύτρια μεγάλων φωνητικών δυνατοτήτων που διαθέτει επιπρόσθετα σπάνια εκφραστικότητα.

Το τραγούδι «Κάτι συμβαίνει», αποτελεί ένα ακόμα δείγμα του δημιουργικού χαρίσματος του Γιώργου Καραδήμου που βρήκε στο πρόσωπο της Τζωρτζίνας Νικάκη την ιδανική του ερμηνεία.

Είναι μία όμορφη λαϊκή μπαλάντα που πραγματεύεται ένα από τα θεμελιώδη θέματα του είδους, τη σταδιακή φθορά του έρωτα και την αναζήτηση της αληθινής συγκίνησης που χάνεται.

Η Τζωρτζίνα Νικάκη ερμηνεύει αβίαστα και καταφέρνει να εκφράσει παραστατικά τα συναισθήματα που δημιουργεί στην «ηρωίδα» που ενσαρκώνει, η απώλεια και η σύγκρουση της ερωτικής ψευδαίσθησης με την πραγματικότητα.

Το τραγούδι «Κάτι συμβαίνει» είναι πάνω από όλα ένα λαϊκό τραγούδι που μας αφορά γιατί αφηγείται μια ιστορία που όλοι έχουμε βιώσει και έχουμε νιώσει την ανάγκη να την τραγουδήσουμε.

To «Κάτι συμβαίνει» συνοδεύεται από ένα υψηλής ποιότητας κινηματογραφικό music video που υπογράφει ο βραβευμένος σκηνοθέτης Θωμάς Γιαννάκης και κυκλοφορεί ψηφιακά από τα το Ogdoo Music Group σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here