12/11/2010
www.musiccorner.gr

Η Μελίνα Ασλανίδου unplugged στο PassPort! Ειδικά για τις εμφανίσεις της τα 2 ερχόμενα Σαββατοκύριακα (Παρασκευή και Σάββατο, 12 και 13, και Παρασκευή και Σάββατο, 19 και 20 Νοεμβρίου), η Μελίνα έχει ετοιμάσει ένα ιδιαίτερο, ακουστικό σετ, με τη συνοδεία δυο πολύ ταλαντούχων μουσικών της γενιάς της: Του Ανδρέα Καραντίνη στο μπουζούκι και του Μανώλη Ανδρουλιδάκη στην κιθάρα.

Μέσα από μελωδίες που όλοι έχουμε αγαπήσει, ξετυλίγει τη δική της ματιά για αυτό που εκείνη αισθάνεται μέσα της ως καλό τραγούδι. Με τραγούδια δικά της ή άλλων, αγαπημένων της, ερμηνευτών (Ελένη Βιτάλη, Χάρις Αλεξίου, Γιώργος Νταλάρας, Νίκος Παπάζογλου είναι μόνο μερικοί), και συνθέσεις απ’ όλο το φάσμα του καλού ελληνικού τραγουδιού(του Χρήστου Νικολόπουλου, του Αντώνη Βαρδή, του Διονύση Σαββόπουλου ή του αγαπημένου της Απόστολου Καλδάρα).

Καθ’όλη τη διάρκεια της συναυλίας, δε, τη μουσική θα συνοδεύει η εικόνα, αφού στο πίσω μέρος της σκηνής θα προβάλεται video που επιμελήθηκε η Δήμητρα Παπαδήμα, στο οποίο αποτυπώνεται η πορεία της Μελίνας μέχρι σήμερα, παντρεύοντας παράλληλα την τεχνολογία του σήμερα με το φυσικό αποτέλεσμα που παράγουν επί σκηνής τα ακουστικά όργανα.

Tιμές: 15 euro όρθιοι με ποτό – 25 euro σε τραπέζι με ποτό

Ωρα έναρξης: 9.00 μ.μ.

Passport
Καραΐσκου 119, Πλατεία Κοραή, Πειραιάς
τηλ. 210.4296401

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here