Η Vakia (Βάκια Σταύρου) επιστρέφει με το single “In A Manner Of Speaking“, ένα αγαπημένο cover που προσάρμοσε η ίδια στον ήχο μιας κιθάρας και της φωνής της.

Το single αυτό λειτουργεί ως ο προάγγελος του ολοκληρωμένου της δίσκου με τίτλο “Vakia” που αναμένεται να κυκλοφορήσει στα μέσα Φλεβάρη. Πρόκειται για ένα soulful άκουσμα, προσωπικό μα και άμεσο, με την αισθαντική ερμηνεία της Vakia να προσδίδει στο τραγούδι αυτό ένα νέο διαφορετικό αέρα με προσέγγιση αληθινή, όπως ακριβώς είναι και η ίδια η καλλιτέχνιδα: άμεση, απλή και συνάμα καθηλωτική στις ερμηνείες και στις παρουσιάσεις της, σ’ όλο τον κόσμο όπου δίνει συναυλίες.

Η δημιουργός και η ερμηνεύτρια του διαχρονικού “Sozinha” που αγαπήθηκε πάρα πολύ από τον κοινό μέσα από τις ραδιοφωνικές συχνότητες, επιστρέφει σήμερα μ’ αυτό το αισθαντικό single για να επισφραγίσει την σχέση της με το τραγούδι και τον κόσμο που την αγάπησε. Όπως έγραψε γι’ αυτή ο Bertrand Dicale του Κρατικού Γαλλικού Ραδιοφώνου: «η Vakia , μια φωνή εκλεπτυσμένη, αισθαντική που σαγηνεύει αμέσως τον ακροατή με την βαθιά ομορφιά της».

Το video clip του τραγουδιού είναι μία ιδέα του Κωνσταντίνου Σταγκίκα, ο οποίος το σκηνοθέτησε κιόλας. Η σκέψη του κινήθηκε γύρω από την εξιστόρηση μίας έντονης ανθρώπινης σχέσης αγάπης, που δεν είναι ερωτική αλλά κάτι πολύ περισσότερο – στη σχέση κόρης και πατέρα. Η Βάκια έχοντας τον ρόλο της κόρης, θυμάται τα στάδια αυτής της σχέσης που προβάλλονται σαν ολογράμματα γύρω της. Κάθε ολόγραμμα αντιπροσωπεύει μία άλλη χρονική στιγμή. Η γέννηση, τα πρώτα βήματα, η εξέλιξη και το τέλος αυτής της σχέσης. Η μουσική δίνει λόγο στην εικόνα και μαζί συντελούν στη δημιουργία ενός συναισθηματικού χάρτη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here