Ύστερα από πολλές επιτυχημένες εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές και Music Bars στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα, οι Vanila swing και ο Ρένος Χαραλαμπίδης έρχονται στη Ρότα, το Σάββατο 20 Μαΐου, με αφορμή τη συνεργασία τους στο γνωστό τραγούδι «Αγωνία» του Γιώργου Ζαμπέτα. Ανανεωμένοι και ακόμη πιο δυνατοί μας υπόσχονται μια βραδιά με άκρως χορευτική διάθεση με τραγούδια δικά τους και με ένα ζωντανό και δυναμικό live με επιτυχίες διασκευασμένες όπως μόνο αυτοί ξέρουν.

Κινούνται στο χώρο του Swing και του Rock ‘n’ Roll με αναφορές στο χθες και το σήμερα!

vanila_swing_charalampidis_afisa_2017_05

Οι VANILA SWING δημιουργήθηκαν το 2011 στην Αθήνα κι ύστερα από αρκετές αλλαγές στα μέλη τους και πολλές μουσικές αναζητήσεις κατέληξαν στη σημερινή τους σύσταση και μουσική κατεύθυνση.

Αυτό που κάποιος θ’ακούσει απ’ τους Vanila Swing είναι μια μίξη από rock ‘n’ roll, rockabilly του ‘50 και swing του ‘40,εμπλουτισμένα από τον σημερινό ήχο διατηρώντας ταυτόχρονα τη vintage αισθητική.

Διασκευάζουν με το δικό τους ιδιαίτερο ύφος από Beyonce μέχρι Motorhead, από Moby μέχρι Robbie Williams και White Stripes.

Τί σχέση μπορεί να έχει ο Elvis, ο Chuck Berry και ή Wanda Jackson με τους παραπάνω; Θα το μάθετε σ’ ένα live των VANILA SWING με τον Ρένο Χαραλαμπίδη!

Oι Vanila swing είναι:
Λήδα Αγγελάκη (φωνή)
Παναγιώτης Παπαπορφυρίου (κιθάρα)
Αντρέ Νικάκης (μπάσο)
Tony Stone (κρουστα)

Σάββατο, 20 Μαΐου
Ώρα: 21:30

Ρότα Art Coffee Community
Σόλωνος 124 (Πολυχώρος Άγκυρα), Αθήνα
Τηλ. 210 3801033

Είσοδος: 7 €, 5 € μπύρα, 5,5 € κρασί, 7,5 € ποτό

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here