Μια αξιόλογη μουσικός με πλούσιο βιογραφικό ξεκινά δυναμικά τη συνεργασία της με την Final Touch παρουσιάζοντας μια πρωτότυπη επανεκτέλεση ενός κλασσικού και αγαπημένου λαϊκού τραγουδιού.

Το τραγούδι-ορόσημο “Τα μάζεψα τα πράγματα“, σε στίχους του Γιάννη Πάριου και μουσική του Θανάση Πολυκανδριώτη, έχει ακουστεί από τα στόματα θρύλων του ελληνικού πενταγράμμου όπως ο ίδιος ο Γιάννης Πάριος, ο Στράτος Διονυσίου, η Μελίνα Κανά και ο Σταμάτης Γονίδης – μεταξύ άλλων.

Το κλασσικό και διαχρονικό αυτό “λαϊκό άσμα” έρχεται σήμερα η Βάσια Βουγιουκλή να το παρουσιάσει μέσα από τη δική της μοντέρνα και φρέσκια οπτική γωνία.

Η πρωτότυπη και ανατρεπτική ενορχήστρωση που ξεφεύγει από τα πλαίσια του λαϊκού – συνδυάζοντας παραδοσιακά όργανα με ηλεκτρονικά στοιχεία – πλαισιώνεται από την αισθαντική ερμηνεία της Βάσιας Βουγιουκλή, με το βαθύ ηχόχρωμα της φωνής της. Η επανεκτέλεση αυτή γεννήθηκε μέσα από την πρωτότυπη μουσική παράσταση “Το φαινόμενο της πεταλούδας” που ανέβηκε πέρσι στις μουσικές σκηνές Σφίγγα και Γυάλινο Upstage.

Συμμετέχουν οι μουσικοί Απόστολος Καλτσάς (μπάσο), Εύη Κανέλλου (κρουστά), Ηλίας Μαντικός (κανονάκι), Αντρέας Γυφτάκης (ηλεκτρικό πιάνο), Παναγιώτης Παπασίνος (φωνητικά), Ορέστης Πλακίδης (πλήκτρα, ηλεκτρικές κιθάρες) και φυσικά η Βάσια Βουγιουκλή (τραγούδι, ούτι).

Το νέο single συνοδεύεται από ένα video clip με νυχτερινά πλάνα στα στενά του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Μαυροφοράκη. Η παραγωγή του βιντεοκλιπ έγινε στα RGB Studios.

Οι ηχογραφήσεις έγιναν στο Συν Ένα studio από τον Γιάννη Ταβουλάρη ενώ η μίξη και το mastering στο ORbit studio από τον Ορέστη Πλακίδη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here