Δυο γνώριμοι καλλιτέχνες και φωνές αγαπημένες, ο Βασίλης Λέκκας και η Αφεντούλα Ραζέλη σμίγουν τα Σάββατα του Δεκέμβρη, Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς στο Χαμάμ!

Ο Βασίλης Λέκκας με το μοναδικό του ταμπεραμέντο, που καθηλώνει και μαγεύει το κοινό και η Αφεντούλα Ραζέλη που γοητεύει με την ιδιαιτερότητα και το εκλεκτό χρώμα της φωνής της, υπόσχονται να μας χαρίσουν βραδιές διασκέδασης που τόσο έχουμε ανάγκη.

Έχοντας καταγράψει και οι δύο λαμπρές πορείες στο χώρο του καλού ελληνικού τραγουδιού αποτελούν εγγύηση και μια επιτυχημένη επιλογή για όσους αγαπούν το ελληνικό τραγούδι σε όλο το φάσμα του, το «έντεχνο» και λαϊκό, με το στοιχείο της παράδοσης να μη λείπει από τις μουσικές τους επιλογές. Τραγούδια και μουσικές, μοναδικά παιξίματα και ταξίμια, μα και τραγούδια a capella, που τόσο ταιριάζουν κάτω από τον ατμοσφαιρικό θόλο του Χαμάμ.

lekkas_razeli_afisa_2015_12

Έρχονται λοιπόν για να παρουσιάσουν τραγούδια γνωστά και αγαπημένα, αλλά και τραγούδια νέα από τις πρόσφατες δισκογραφικές τους δουλειές, που σίγουρα θα συγκινήσουν. Ο τελευταίος δίσκος του Βασίλη με τίτλο «Τον Εαυτό μου Ρώτησα», σε μουσική της Βάσως Αλλαγιάννη, έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές. Επίσης το πρόσφατο CD της Αφεντούλας με τίτλο «ABROAD (ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ), που αποτελεί τον καρπό των ζωντανών εμφανίσεων της τραγουδίστριας στο εξωτερικό,περιέχει το καλό απάνθισμα του ελληνικού τραγουδιού,που η ίδια αποδίδει μοναδικά με τη φωνή της.

Σας περιμένουμε για έναν εορταστικό Δεκέμβρη, να σμίξουμε όλοι μαζί, με φωνές, ήχους και μουσικές, χρώματα, αρώματα και αισθήσεις, σ’ ένα περιβάλλον ζεστό και οικείο.

Παραστάσεις: Σάββατα 19 & 26 Δεκέμβρη, Πέμπτη 24 & 31 Δεκέμβρη

Χαμάμ
Δημοφώντος 97, Άνω Πετράλωνα
Τηλ. 210 3421212

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here