Το πρώτο video clip για το “coming soon” του νέου μεγάλου έργου του Βασίλη Τσαμπρόπουλου, εμπνευσμένου από την Αποκάλυψη του Ιωάννου, σε μορφή soundtrack, με τη φωνή της Νεκταρίας Καραντζή, σκηνοθέτησε ο γνωστός και κορυφαίος του είδους σκηνοθέτης Νίκος Σούλης.

Η Αποκάλυψη του Ιωάνου είναι ένα από τα πιο δυνατά και δύσκολα κείμενα της Αγίας Γραφής. Οι συμβολισμοί, οι προφητείες και η προσδοκία της Δικαιοσύνης ξεδιπλώνονται σε μια καταιγιστική αφήγηση του υπερκόσμιου οράματος του Ευαγγελιστή στο σπήλαιο της Πάτμου. Μία από τις συγκλονιστικότερες περιγραφές είναι το άνοιγμα το 7 σφραγίδων.

Ο διεθνούς φήμης πιανίστας, συνθέτης, μαέστρος και ιδρυτής της Metropolitan Symphony Orchestra of Athems, Βασίλης Τσαμπρόπουλος εμπνέεται από το θέμα και γράφει μουσική ντύνοντας το σχετικό κείμενο της Αποκάλυψης, με τη φωνή της Νεκταρίας Καραντζή.

Το έργο θα κυκλοφορήσει στην πλήρη του μορφη με τον τίτλο “Apocalypse” και θα ταξιδέψει στην Ευρώπη και την Αμερική τους επόμενους μήνες, ενώ θα παρουσιαστεί για πρώτη φορα ολοκληρωμένο στην Ελλάδα το Φθινόπωρο του 2016, οταν προβλέπεται και η διεθνής δισκογραφική κυκλοφορία του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here