Η Βεατρίκη και ο Γιώργος πέρασαν από σχολεία, πανεπιστημιακά ιδρύματα, ωδεία, παρέες με κιθάρες και φωτιές στις παραλίες. Έγραψαν, έσβησαν, έσκισαν χαρτάκια με στίχους και μελωδίες. Τραγούδησαν σε πάρκα, μουσικές σκηνές και οικογενειακές συνάξεις. Και κάθε φορά που μιλούσαν για μουσική, χαμογελούσαν…
Ένα τυχαίο απόγευμα γνωρίστηκαν. Περπάτησαν την Οδό Ονείρων, έψαξαν τι έχει μείνει από τον «Άδωνι», έκαναν σχέδια με μια κουτσή κιθάρα και ταξίδεψαν με τα λόγια των ποιητών. Και κάθε φορά που τραγουδούσαν τη μουσική, χαμογελούσαν…

psixari_voutsinas_2016

Έτσι αποφάσισαν να κάνουν αυτές τις βόλτες νυχτερινές και να τις μεταφέρουν πάνω σε μια σκηνή, να φτιάξουν τις διαδρομές τους χωρίς να ακολουθούν ταμπέλες, να τις ντύσουν με τα αγαπημένα τους τραγούδια και να αρχίσουν να μοιράζονται τις μελωδίες που λένε αλήθεια με όσους αγαπούν. Σε ένα «Πρώτο Ραντεβού» με ανθρώπους γνωστούς και αγνώστους, περαστικούς και μη, με το Χατζιδάκι, τον Κραουνάκη, τον Λειβαδά, τον Δεληβοριά, τη Μοσχολιού, τη Νέγκα και τη Βουγιουκλάκη να κάθονται στο ίδιο τραπέζι και τις φωνές τους να ζωγραφίζουν όσα κρατάει η καρδιά.

Με οδηγό τα ίδια τα τραγούδια και το φως που κρύβουν μέσα τους, η Βεατρίκη και ο Γιώργος ανεβαίνουν στη σκηνή του El Convento Del Arte, την Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου και ενώνουν τους διαφορετικούς κόσμους σε έναν δικό τους, καινούριο και από την αρχή. Το «Πρώτο Ραντεβού» έχει πάντα χαρά, αγωνία, γλύκα και ανυπομονησία. Ας το ζήσουμε μαζί!

Παίζουν οι: Στέλιος Βλασσόπουλος (Πιάνο), Γιάννης Δημάκος (Κιθάρες), Γιώργος Ντάνης (Κόντρα μπάσο), Μαρία Σαρρή (Φωτογραφία), Ευριπίδης Δεσποτίδης (Αφίσα)

Βεατρίκη Ψυχάρη- Γιώργος Βουτσίνος | «Το Πρώτο Ραντεβού»
Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016 | Ώρα έναρξης: 21.30 | Είσοδος: 5 ευρώ
El Convento Del Arte
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 5200602 | Βιργινίας Μπενάκη 7, Μεταξουργείο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here